21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Συγκοινωνούντα δοχεία» Καβάλα και Βύρωνας (pics)

Πλήρης συνεργασία σε όλα τα επίπεδα συμφωνήθηκε από την Καβάλα και το Βύρωνα Καβάλας, με στόχο την ανάπτυξη του τοπικού μπάσκετ.

Οι πρόεδροι της Ε.Κ. και του ΑΠΣ, Βαγγέλης Παππάς και Άρης Καρύπογλου αντίστοιχα, παραχώρησαν κοινή συνέντευξη Τύπου στο ΔΑΚ Καλαμίτσας, για να παρουσιάσουν τη συνεργασία τους. «Η συνάντηση έχει σαν σκοπό να παρουσιάσουμε τη συνεργασία που ανοίγεται από σήμερα (χθες, 17/07) ανάμεσα στην Ένωση και το Βύρωνα Καβάλας, ο οποίος από ό,τι έχω πληροφορηθεί είναι η ομάδα που είχε το παλαιότερο τμήμα μπάσκετ. Από φέτος αρχίζει να το αναβιώνει. Η Ένωση χρειάζεται πάντοτε ένα προθάλαμο προετοιμασίας για τη μεγάλη ανδρική ομάδα. Διάφορες συνεργασίες που κάναμε με άλλους συλλόγους δεν είχαν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Για εμάς θα είναι μεγάλο ευεργέτημα να δημιουργήσουμε κάποτε μια ομάδα με ντόπιο στοιχείο κι αυτός είναι ο λόγος που κάποιοι παίκτες θα "ψήνονται" στο Βύρωνα. Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας και ο Βύρωνας θα είναι "συγκοινωνούντα δοχεία" και θα συνεργαστούν για την ανάπτυξη του τοπικού μπάσκετ», ανέφερε σχετικά ο ισχυρός άνδρας της Καβάλας.

Ο πρόεδρος του Βύρωνα Καβάλας, από την πλευρά του, επεσήμανε: «Θα έχουμε μια συνεργασία με την Ένωση που είναι η νούμερο ένα ομάδα της πόλης μας και θα μας τροφοδοτεί με κάποια ταλέντα, κάποιους παίκτες που θα τους "ψήνουμε" και φυσικά θα τους παίρνει πίσω η Ένωση. Τα όνειρά μας και οι σκέψεις μας έγιναν πραγματικότητα. Ο Βύρωνας στο μπάσκετ θα έχει μια ξεχωριστή διοικούσα στο μπάσκετ, που φυσικά θα μας ενημερώνει για τα πάντα. Ο κ. Χατζημόσχου θα είναι ο υπεύθυνος του τμήματος και θα έχει μια ομάδα μελών που θα τον στηρίζει. Ο Βύρωνας είναι αυτόνομος, ελπίζουμε να πάνε όλα καλά στη συνεργασία με την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ