23.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Συγγνώμη και… μένει ο Χάρις!

Λήξη συναγερμού, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας, στην ΑΕΚ με το θέμα Μάνι Χάρις. Όπως ενημερώνει επισήμως η ΚΑΕ, αργά το βράδυ της Κυριακής ο Αμερικανός ζήτησε συγγνώμη από τον Ντράγκαν Σάκοτα για το επεισόδιο που δημιούργησε στο ημίχρονο του αγώνα με τα Τρίκαλα το Σάββατο και πήρε μέρος κανονικά στην προπόνηση της Δευτέρας, διότι προφανώς ο προπονητής έκανε δεκτή αυτή τη συγγνώμη.

Τούτο πρακτικά σημαίνει ότι ο Χάρις θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα της Τρίτης με την Ολίμπια στη Λουμπλιάνα στο Basketball Champions League. Κι εκείνο που μένει πλέον να φανεί είναι αν θα επιληφθεί τελικά η διοίκηση της ΚΑΕ και ο Μάκης Αγγελόπουλος προσωπικά ώστε να υπάρξει κάποιου είδους τιμωρία στον Αμερικανό για το παράπτωμά του ή αν το όλο πρόβλημα θα κρυφτεί κάτω από το χαλάκι μέχρι την επόμενη φορά που θα ξαναβγεί στην επιφάνεια.

Διότι ο όλος χειρισμός του θέματος φανερώνει μια σπουδή να κλείσει άρον άρον, καθώς επίκειται η αναμέτρηση με την Ολίμπια, που είναι καθοριστικής σημασίας και κρίνεται προφανώς ότι η ΑΕΚ δεν έχει την πολυτέλεια να παραταχθεί χωρίς τον πρώτο σκόρερ της σε αυτήν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ