21.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Αβέβαιο το μέλλον του Χάρις!

Ο Μάνι Χάρις δεν αγωνίστηκε καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τα Τρίκαλα κι αυτό δεν ήταν τυχαίο. Όπως σας ενημέρωσε από την πρώτη στιγμή το basketa.gr, ο Ντράγκαν Σάκοτα αποφάσισε να τον κρατήσει στον πάγκο όχι επειδή αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, αλλά επειδή είχαν επεισόδιο μεταξύ τους στα αποδυτήρια! Επεισόδιο που ήταν αρκετά σοβαρό, ώστε η ΚΑΕ να εκδώσει ανακοίνωση την Κυριακή, με την οποία γνωστοποιεί ότι "η συμμετοχή του Αμερικανού γκαρντ στην αποστολή για Λιουμπλιάνα (σ.σ. για τον αγώνα της Τρίτης με την Ολίμπια) κρίνεται αμφίβολη για πειθαρχικούς λόγους"! 

Ο Χάρις πήγε στο ΟΑΚΑ την Κυριακή, αλλά δεν προπονήθηκε με την ομάδα, ενώ όπως γίνεται γνωστό, κάποια στιγμή, ίσως και τη Δευτέρα, θα απολογηθεί στη διοίκηση, πιθανόν στον ίδιο τον Μάκη Αγγελόπουλο, για τη συμπεριφορά του. Όλα αυτά μαρτυρούν ότι η κατάσταση είναι σοβαρή, πολύ περισσότερο δε από τη στιγμή που από την ΚΑΕ αφήνουν να διαρρεύσει ότι δεν είναι αυτή η πρώτη φορά που ο Χάρις υποπίπτει σε πειθαρχικό παράπτωμα. Κάτι που καθιστά πλέον αβέβαιο το μέλλον του στην ομάδα, δεδομένου μάλιστα ότι το συμβόλαιό του μπορεί να σπάσει πιο εύκολα με επίκληση λόγων πειθαρχίας. Και δεδομένου επίσης ότι ήδη ο Ντράγκαν Σάκοτα ψάχνει ξένο γκαρντ στην αγορά.

Σε κάθε περίπτωση μοιάζει αυτή τη στιγμή εξαιρετικά δύσκολο, αν όχι απίθανο, ο Μάνι Χάρις, πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ στο BCL, να ταξιδέψει μαζί με την αποστολή στη Λουμπλιάνα για τον πολύ κρίσιμο αγώνα της Τρίτης με την Ολίμπια.

Και σα να μην έφτανε αυτό, ο Ντράγκαν Σάκοτα αντιμετωπίζει άλλο ένα σημαντικό πρόβλημα με το γιο του. Ο Ντούσαν Σάκοτα αισθάνεται ενοχλήσεις στη γάμπα, δεν προπονήθηκε την Κυριακή και η μαγνητική τομογραφία που θα κάνει τη Δευτέρα θα δείξει το μέγεθος του προβλήματος. Για την ώρα, και η δική του συμμετοχή στο ταξίδι στη Λουμπλιάνα κρίνεται αμφίβολη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ