16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Στροφή σε ξένο σέντερ ο Προμηθέας

Το παζλ εν όψει τις παρθενικής συμμετοχής του Προμηθέα στο Eurocup θέλει προσοχή στην επιλογή των κομματιών και ο Μάκης Γιατράς έχε αλλάξει αρκετά συχνά μέχρι τώρα τον σχεδιασμό του.

Αυτό επιτάσσουν και οι ανάγκες κάποιες φορές, αφού για παράδειγμα ο Νίκος Γκίκας με τον Χρήστο Σαλούστρο υπολογίζονταν για του χρόνου, αλλά στην πορεία των διαπραγματεύσεων δεν επιτεύχθηκε συμφωνία και αποχώρησαν.

Ο Μάκης Γιατράς κρατώντας στον Λάνγκστον Χολ στην ομάδα, ήθελε έναν «απρόβλεπτο» περιφερειακό δίπλα του και καταλήγει στον Ρόμπ Λόουερι, όμως φαίνεται ότι η μεγάλη σπαζοκεφαλιά είναι μέσα στην ρακέτα.

Ο Οκτάβιους Ελις ήταν ο πρώτος παίκτης που ανανέωσε, ο Τερέλ Παρκς αποχώρησε περισσότερο με δική του θέληση και ο προπονητής του Προμηθέα φάνηκε αρχικά να επιζητά μια δυνατή λύση από την ελληνική αγορά. Υπήρξαν σκέψεις, υπήρξαν και επαφές, αλλά τις τελευταίες ώρες και έτσι όπως διαμορφώνεται το ρόστερ, όλα δείχνουν ότι και του χρόνου ο παρτενέρ του Ελις θα είναι συμπατριώτης του. 

Οι λύσεις από την ελληνική αγορά αποδείχθηκαν ή, ανέφικτες για διάφορους λόγους αυτές που πραγματικά ενδιέφεραν ή, αταίριαστες στις επιθυμίες του κόουτς και τις ανάγκες του ρόστερ αυτές που έδειχναν διάθεση κι έτσι η στροφή ήταν αναγκαστική.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ