19 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Στο τέλος θα γίνει αυτό που θέλει η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα έχει προτείνει μείωση στις αποδοχές των παικτών της, αλλά δεν την έχουν αποδεχθεί όλοι. «Στο τέλος θα τη δεχθούν», θεωρεί ο Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Η απόφαση της διοίκησης για περικοπές στα συμβόλαια των παικτών των Καταλανών κατά 70% έχει δημιουργήσει δύο «στρατόπεδα» στις τάξεις της ομάδας, καθώς δεν έχουν γίνει αποδεκτές από όλους τους παίκτες. Ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» εξέφρασε την αισιοδοξία του πως εν τέλει όλοι θα ρίξουν νερό στο κρασί τους, χωρίς πάντως να κατονομάσει ποιοι είναι εκείνοι που έχουν αρνηθεί τη μετατροπή της σύμβασής τους σε μερικής απασχόλησης.

«Υπάρχει μια μειονότητα που εξακολουθεί να το σκέφτεται και έχω τη βεβαιότητα και την πεποίθηση ότι θα συμφωνήσει με την περικοπή των μισθών. Δεν θα πω τα ονόματα, το σημαντικό είναι ότι στο τέλος θα τη δεχθούν, γιατί θα δουν ότι είναι ένα βασικό μέτρο. Δεν τους αναφέρουμε, τους περιμένουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Το μέτρο αφορά σε όλα τα τμήματα της Μπαρτσελόνα, όχι μόνο το μπασκετικό. Από τους παίκτες του Σβέτισλαβ Πέσιτς έχει ήδη γίνει γνωστό πως ο Νίκολα Μίροτιτς, που αποτελεί και τον πιο ακριβοπληρωμένο για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, έχει ήδη δεχθεί τη μείωση, αν και αρχικά δεν ήταν ανάμεσα σε εκείνους που είχαν συμφωνήσει. Το ίδιο και οι Άντε Τόμιτς και Πιέρ Οριόλα. Όπως διευκρίνισε στην εφημερίδα «Mundo Deportivo» ο ισχυρός άνδρας των Καταλανών το μπασκετικό τμήμα είναι το μοναδικό, μέχρι στιγμής, που δεν έχει αποδεχθεί ομόφωνα τη μείωση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ