24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Άλλαξε στάση ο Μίροτιτς, δέχθηκε τη μείωση

 

Ο Νίκολα Μίροτιτς έγινε ο πρώτος παίκτης της Μπαρτσελόνα που αποδέχθηκε την μείωση αποδοχών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της El Mundo Deportivo.

Οι "μπλαουγκράνα", οι οποίοι διεκδικούν και μια θέση στο ERTE (το πρόγραμμα για τις επιχειρήσεις που θίγονται εξαιτίας του κορονοϊού) ζήτησαν από τους παίκτες μείωση μισθών. Αρχικά η στάση όλων των παικτών ήταν αρνητική, αλλά η συζήτηση απευθείας με τον πρόεδρο της ομάδας, Χοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, οδήγησε τον Μίροτιτς στο να αλλάξει στάση.

Ο Μπαρτομέου έκανε λόγο για μείωση της τάξης του 70%. Ο Μίροτιτς είχε ενοχληθεί από τον τρόπο με τον οποίο ο σύλλογος επέλεξε να επικοινωνήσει στους παίκτες το θέμα και δεν ήταν σύμφωνος με κάποια από τα μέσα πίεσης που είχε επιλέξει ο σύλλογος σε ότι αφορά το τμήμα μπάσκετ, με χειρισμούς διαφορετικούς σε σχέση με αυτούς που έγιναν στο ποδόσφαιρο.

Η επικοινωνία με τον Μπαρτομέου όμως φάνηκε πως οδήγησε τον Μίροτιτς στο να αλλάξει στάση, καθώς αποδέχθηκε, πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τις εξηγήσεις του προέδρου του συλλόγου. Απομένει να δούμε τι στάση θα τηρήσουν οι υπόλοιποι παίκτες απένατι στη μείωση και ίσως απέναντι και στον ίδιο τον Μίροτιτς, ο οποίος έχει μακράν το πιο ακριβό συμβόλαιο με μικτές αποδοχές που φτάνουν τα επτά εκατομμύρια ευρώ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ