16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Στο… ρόστερ της ΝΙΚΕ ο Γιάννης (vid)

Η συνεργασία των αστέρων του ΝΒΑ με τους κολοσσούς των αθλητικών ειδών αποτελεί σημαντικό μέρος του… παιχνιδιού και έφτασε η σειρά του Γιάννη Αντετοκούνμπο να αποκτήσει παπούτσι με την υπογραφή του.

Ο «Greek Freak» ανακοίνωσε μέσω των κοινωνικών δικτύων την υπογραφή πολυετούς συμβολαίου με την ΝΙΚΕ,  ανανεώνοντας την συνεργασία του με την εταιρεία. Μιλώντας για την σημασία της οικογένειας και την υποστήριξη σε κάθε στιγμή της καριέρας του, ο διεθνής φόργουορντ αποκάλυψε την μεγάλη συμφωνία. «Οικογένεια. Αφοσίωση. Κληρονομία. Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω την πολυετή συνεργασία μου με την Nike. Η οικογένεια πάνω από όλα» έγραψε χαρακτηριστικά.

Το σίριαλ είχε αρκετά επεισόδια καθώς η Adidas είχε προσπαθήσει να «κλέψει» τον Γιάννη χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Οι λεπτομέρειες του συμβολαίου δεν έχουν γίνει γνωστές όμως πρέπει να θεωρείται δεδομένη η δημιουργία νέου μοντέλου παπουτσιού αποκλειστικά για τον Αντετοκούνμπο μέσα στον επόμενο χρόνο. Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, είχε επιλέξει το μοντέλο AD υπογραφής του Κόμπι Μπράιαντ, φορώντας το διαρκώς, ακόμα και στο περσινό All Star Game.

Πρόσφατα ο ηγέτης των Μπακς τόνισε πως προτιμά να παίζει σε μια πόλη όπως το Μιλγουόκι και όχι σε κάποιο φανταχτερό κέντρο όπως η Νέα Υόρκη ή το Λος Άντζελες. Μπορεί η πρωτεύουσα του Ουισκόνσιν να αποτελεί μικρή αγορά όμως σίγουρα η φήμη και η διεθνής εμβέλεια που έχει αποκτήσει ο Γιάννης θα βοηθήσουν στην ανάπτυξή της.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ