23.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Στο Αλεξάνδρειο, που δεν έχει αλώσει ποτέ, ο Προμηθέας (pics)

Σε μία από τις ελάχιστες έδρες στις οποίες δεν έχει νικήσει ακόμα δοκιμάζεται το Σάββατο (07/04, 15.45) ο Προμηθέας, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Basket League.

Οι Πατρινοί καλούνται να περάσουν από το Αλεξάνδρειο, απέναντι στον Άρη, σε μια κομβική αναμέτρηση στην προσπάθειά τους για την είσοδό τους στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Ο Μάκης Γιατράς δεν θα έχει στη διάθεσή του το Λάνγκστον Χολ, με την αποστολή να αποτελείται από τους εξής παίκτες: Λίποβι, Γκίκας, Τσαϊρέλης, Γερομιχαλός, Σανδραμάνης, Κασελάκης, Σαλούστρος, Κατσίβελης, Μέιερ, Μπράουν, Παρκς και Έλις.

  

Το αχαϊκό συγκρότημα ολοκλήρωσε στο «Nick Galis Hall» την προετοιμασία του, με τον προπονητή του να αναφέρει σχετικά: «Παίζουμε εκτός έδρας χωρίς τον τραυματία Λάνγκστον Χολ και με αντίπαλο μια καλή ομάδα. Δεν πρέπει να μας ξεγελάει η βαθμολογική θέση του Άρη. Ο αντίπαλός μας διαθέτει Έλληνες παίκτες με ποιότητα, ξένους που γνωρίζουν καλά το ελληνικό πρωτάθλημα, καλό προπονητή, ενώ η μεγάλη δύναμη του Άρη είναι ο κόσμος του. Εμείς οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι να ελέγξουμε το ρυθμό της αναμέτρησης. Θέλουμε τη νίκη προκειμένου να είμαστε στα ψηλά της βαθμολογίας και μέσα στους στόχους που έχουμε θέσει έως το τέλος της σεζόν».

Θυμίζουμε πως ο Άρης νίκησε εύκολα στο παιχνίδι της σεζόν 2016-2017 με 80-64 (Κάμινγκς 16, Τζένκινς 15/Μπλάσινγκεϊμ 15, Γκίκας 10), αλλά πιο δύσκολα σε αυτό της περσινής περιόδου με 68-64 (Αθηναίου 16π., 5 ριμπ., 6 ασ., Μπελ 12/Τουτζιαράκης και Γκίκας 15). Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Προμηθέας Πατρών επικράτησε στο «Δημήτρης Τόφαλος» με 71-61 (Μπράουν 14, Χολ και Μέιερ 12/Μποχωρίδης 11π., 7 ριμπ., 4 ασ., Χάρις 11).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ