17.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στους «4» του US Open η Σάκκαρη, γράφει ιστορία «για την Ελλάδα»! (vid)

Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει να γράφει ιστορία αφού απέκλεισε με 6-4, 6-4 το Νο4 κόσμου την Καρολίνα Πλίσκοβα, προκρίθηκε για πρώτη φορά στους "4" του US Open και θα παίξει με την 18χρονη Έμα Ραντουκάνου στον ημιτελικό για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Ο μεγάλος ημιτελικός θα γίνει στις 4 τα ξημερώματα της Παρασκευής, με τον τελικό να είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο. Η Σάκκαρη προκρίνεται για δεύτερη φορά σε ημιτελικά Grand Slam, αφού είχε προηγηθεί φέτος η ίδια επιτυχία και στο Ρολάν Γκαρός.

«Είναι μεγάλη στιγμή για την Ελλάδα και δεν είχα την ευκαιρία να το πως αυτό στο court, αλλά αφιερώνω αυτή τη νίκη στην Ελλάδα, επειδή υποφέραμε πολύ τον προηγούμενο μήνα με τις πυρκαγιές. Το να κερδίζω για την Ελλάδα, να κάνω τους Έλληνες υπερήφανους και χαρούμενους, ειδικά σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές, με κάνει ακόμα πιο χαρούμενη, γιατί ξέρετε πόσο αγαπώ τη χώρα μου. Δεν ξέρω πόσο ασχολείται ο κόσμος στην Ελλάδα, φαντάζομαι το ίδιο και περισσότερο με το Roland Garros. Τότε είδα μόνο ευχάριστα πράγματα, δεν άκουσα ούτε ένα άσχημο σχόλιο. Όλοι με πλησίαζαν με ένα όμορφο χαμόγελο και μου έλεγαν πολύ όμορφα λόγια. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να έχω όμορφες αναμνήσεις από αυτό, γιατί δε θα κρατήσει όλη μου τη ζωή. Σίγουρα θα με θυμούνται, αλλά δεν θα είμαι ενεργή παίκτρια σε 10 ή σε 15 χρόνια», ήταν οι δηλώσεις της στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα.

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ