23.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Στους υποψήφιους για το Hall of Fame ο Φορντ

Στους υποψήφιους για την είσοδό τους στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame συμπεριλήφθηκε και το όνομα του αδικοχαμένου Αλφόνσο Φορντ.

Δεκατρία χρονιά μετά το θάνατό του, το όνομα του Αμερικανού γκαρντ που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 32 ετών συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τους υποψήφιους της κλάσης του 2018, μαζί με άλλους θρύλους όπως οι Τόνι Κούκοτς, Βλάντε Ντίβατς, Ντίνο Ράτζα, αλλά και οι Ταλ Μπρόντι, Τζάκι Σαζαλόν, Σεμέν Καλίπσκι, Βλάντιμιρ Κοντράσιν, Μάρκος Λέιτι, Άλντο Οζόλα, Αμάουρι Πάσος, Νταν Πίτερσον, Μανουέλ Σάινθ, Τόγκο Σοάρες και Ράνκο Ζεράβιτσα. Μόνο ένας, από την κατηγορία των διεθνών παικτών, θα εισέλθει στην «αίθουσα της δόξας». Το 2017 μπήκε ο Νίκος Γκάλης.

Η επιτροπή του μουσείου ανακοίνωσε και τα ονόματα των υποψηφίων Βορειοαμερικανών, μεταξύ των οποίων είναι εκείνα των Τζέισον Κιντ, Στιβ Νας, Ρέι Άλεν και Γκραντ Χιλ, οι οποίοι συμπεριλήφθησαν για πρώτη φορά στη λίστα, όπως άλλωστε και οι Ριπ Χάμιλτον και Τσάνσεϊ Μπίλαπς. Ο Τιμ Χάρνταγουεϊ, ο Κρις Ουέμπερ, ο Μορίς Τσικς, ο Σίντνεϊ Μονκρίφ, ο Κέβιν Τζόνσον και ο Μαρκ Αγκουάιρ βρέθηκαν και στο παρελθόν στη θέση τoυ υποψηφίου, αλλά δεν μπόρεσαν να συγκεντρώσουν τις απαραίτητες ψήφους για να εισέλθουν στο Naismith Memorial Basketball Hall οf Fame. Η τελική λίστα, των φιναλίστ, θα ανακοινωθεί το Φεβρουάριο στο περιθώριο του NBA All Star Weekend.

Δείτε, ΕΔΩ, και τους 179 υποψήφιους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ