18.6 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Στους ισχυρούς ο Ηρακλής, περιμένει τους αντιπάλους του

Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στον πρώτο όμιλο του FIBA Europe Cup, φεύγοντας με το απόλυτο των νικών από την φούσκα της «Ντε Μπος» της Ολλανδίας.

Πλέον, η ομάδα του Στέργιου Καλύβα περιμένει να μάθει τους αντιπάλους της στην φάση των «16», με την κλήρωση να λαμβάνει τόπο την Τετάρτη (3/2) στο Μόναχο, ενώ οι αγώνες θα γίνουν σε έδρα που θα ορίσει η FIBA το διάστημα 23-25 Μαρτίου, ενώ στην ίδια έδρα θα γίνουν και οι αγώνες της προημιτελικής φάσης. Συνολικά θα γίνουν τέσσερα «μίνι» τουρνουά (φούσκες) σε τέσσερις πόλεις που θα ορίσει η FIBA για τη φάση των «16» και των «8». Αργότερα θα αποφασιστεί και η έδρα του Final-4 που θα γίνει τέλη Απριλίου.

Ο «γηραιός» περιμένει τους αντιπάλους του από μία εκ των Άνβιλ (Πολωνία), Μπαλκάν (Βουλγαρία), Κίεβ Μπάσκετ (Ουκρανία), Οραντέα (Ρουμανία), Ντεν Μπος (Ολλανδία), Ρίλσκι Σπορτ (Βουλγαρία), ενώ στους «αδύναμους» βρίσκονται και οι Ρέτζιο Εμίλια και Μονς, αλλά επειδή βρέθηκαν στον ίδιο όμιλο με τον Ηρακλή, δεν θα βρεθούν ξανά στο δρόμο του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ