16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Στον Χολαργό και ο Καλαϊτζάκης (pics)

Ακόμα έναν νεαρό παίκτη πρόσθεσε στο ρόστερ του ο Χολαργός, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της «παρθενικής» συμμετοχής του στην Basket League.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο ετών με το συγκρότημα του Άρη Λυκογιάννη και ανακοινώθηκε από τους διοικούντες την ΚΑΕ, επισημοποιώντας την εδώ και καιρό συμφωνία των δύο πλευρών. Ο 19χρονος γκαρντ/φόργουορντ άνηκε μέχρι πέρυσι στον Άρη, ενώ είναι και διεθνής με τα «μικρά» αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της χώρας μας. Στο ελληνικό πρωτάθλημα έπαιξε πέρυσι σε τέσσερα παιχνίδια, έχοντας κατά μέσο όρο 1π. Αγωνίστηκε και σε πέντε αναμετρήσεις του Basketball Champions League, επίσης έχοντας περιορισμένη παρουσία.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ανακοινώνει την συμφωνία της με τον αθλητή Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων με την ομάδα μας. Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου του 1999 στο Ηράκλειο της Κρήτης, έχει ύψος 1,99 μ. και αγωνίζεται στις θέσεις των shooting guard/small forward. Έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στον ΑΡΗ το 2016 και ανήκε στο δυναμικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης μέχρι το τέλος της προηγούμενης σεζόν.

Συμμετείχε από τις 14 έως τις 22 Ιουλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών (Under 20) που διεξήχθη στην Γερμανία και με τη φανέλα της Εθνικής μας ομάδας σε 7 αγώνες είχε 9.6 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και μία ασίστ κατά μέσο όρο. Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη στην οικογένεια του ΧΟΛΑΡΓΟΥ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ