17.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Επενδύει σε Καλαϊτζάκη ο Χολαργός

Η κινητικότητα του Χολαργού είναι εντυπωσιακή εσχάτως και η ομάδα των Βορείων προαστίων έχει συμφωνήσει με τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη για την επόμενη διετία.

Επόμενος σταθμός... Χολαργός για τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια, με τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει και ουσιαστικά τις τυπικές λεπτομέρειες να έχουν απομείνει, ώστε να ανακοινωθεί η μεταγραφή του ταλαντούχου γκαρντ. Ο διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες, συμμετέχοντας και στο Ευρωμπάσκετ U17, όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε φτάσει μέχρι τα προημιτελικά, είχε μείνει ελεύθερος από τον Άρη και η ομάδα των Βορείων προαστίων δεν έχασε την ευκαιρία να επενδύσει στο μέλλον της, αποκτώντας τον μαζί με τον Θωμά Κώττα, όπως όλα δείχνουν.

Ο 19χρονος γκαρντ βρέθηκε από τις ακαδημίες του Άρη προ διετίας στα «βαθιά», αγωνιζόμενος στην ανδρική ομάδα, δείχνοντας τις ικανότητές του όποτε του δόθηκε η δυνατότητα. Πάνω σε αυτές, άλλωστε, θέλει να «χτίσει» το μέλλον του ο Χολαργός, μη βλέποντας μόνο το παρόν του, που είναι η καθιέρωση στη Stoiximan.gr Basket League. Η παρουσία, άλλωστε, ενός προπονητή σαν τον Άρη Λυκογιάννη, που τα τελευταία χρόνια έχει αναδείξει ουκ ολίγες περιπτώσεις ταλαντούχων παικτών, είναι ακόμη ένας λόγος που μπορεί να καθιστά την επιλογή του Καλαϊτζάκη ιδανική.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ