21.4 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Στον τελικό του «Χρ. Κάνιστρας-Γ. Καραβούλιας» Γλαύκος και Δόξα

Ο Γλαύκος και η νέα Δόξα Λευκάδας του Γρηγόρη Γιασσάρη ήταν νικητές στην χθεσινή (22/9) πρώτη ημέρα του τουρνουά που διοργανώνει ο πρώτος, επικρατώντας των ΝΕΟΛ και Κεραυνού Αιγίου αντίστοιχα.

Για την πρωτιά στο τουρνουά «Χρ. Κάνιστρας-Γ. Καραβούλιας» θα παλέψουν ο Γλαύκος και ο Δόξα Λευκάδας σήμερα (23/9), μετά τις χθεσινές τους νίκες (22/9) στα ημιτελικά της διοργάνωσης, που πραγματοποιείται από τον πρώτο, αποτίοντας φόρο τιμής στους δύο ανθρώπους που οραματίστηκαν τη δημιουργία και την ανάπτυξη του συλλόγου. Ο οικοδεσπότης, λοιπόν, με την τριάδα των Μοσχοβάκη, Αγγελόπουλου και Σερέτη (φώτο) να κάνουν τη διαφορά, επικράτησε του «νεοφώτιστου» στη Γ' Εθνική Ληξουρίου με 73-61. Ο Χρήστος Μυριούνης, μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Ένωση Ιλίου, βλέπει την ομάδα του να βελτιώνεται, με τη σεζόν στη Β' Εθνική να πλησιάζει.

Από τη δική της πλευρά, η νέα Δόξα του Γρηγόρη Γιασσάρη ήταν «ισοπεδωτική» κόντρα στον Κεραυνό Αιγίου, επικρατώντας με 67-41. Οι Επτανήσιοι ήταν εξαιρετικοί και έδειξαν έτοιμοι για την πρόκληση της επόμενης Γ' Εθνικής, στην οποία υποβιβάστηκαν οικειοθελώς και μοιάζουν να πραγματοποιούν μια νέα αρχή με αισιοδοξία, υπό τις οδηγίες του Έλληνα τεχνικού που οδήγησε στην Α2 τον Ερμή Αγιάς. Ο Κεραυνός, από τη δική του πλευρά, έδειξε πως χρειάζεται δουλειά, έχοντας κάνει σημαντικές κινήσεις μεταγραφικά το τελευταίο διάστημα.

Τα φύλλα αγώνα:

ΓΛΑΥΚΟΣ-ΝΕΟΛ 73-61
Γλαύκος (Μυριούνης): Μοσχοβάκης 15, Σερέτης 13 (1), Βανδώρος 2, Σακελλαρόπουλος 5, Εφέπουλος 7, Καρακωνσταντάκης 6, Κούτρας, Αγγελόπουλος 14, Δαβάνης 4, Διαμαντόπουλος, Σπυράκος 7.
ΝΕΟΛ (Τζουγανάτος): Αντωνάτος 1, Σαρίκας 17 (1), Ανδρικόπουλος 1, Λαμπρόπουλος 1, Μουρελάτος, Συνοδινός 6, Μπέτι, Ιωακειμίδης 13 (1), Μαρούλης 12, Τρυφωνόπουλος 8, Χαλκιάς, Αναστασάκης 2.

Photo Credits: Pelop.gr



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ