17.4 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Στον Παπάγου βγάζουν…λαγούς

Ο Παπάγου αποτελεί μια ομάδα με βαριά φανέλα, με ιστορία, και με μπασκετικό DNA το οποίο φαίνεται ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, όπου οι «Στρατηγοί» έχουν την τύχη να διαθέτουν ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο, με πρώτο και καλύτερο τον Μιχάλη Υφαντή.

Μπορεί ο σύλλογος να μην διαθέτει πολλά χρήματα, αλλά από το 2014 ως και σήμερα έχει το μότο να αποκτάει παίκτες, που είτε είναι ταλέντα, είτε έχουν φθίνουσα πορεία, και να τους ανανεώνει την καριέρα. Φυσικά κάθε χρονιά βάζει και ένα πού έμπειρο και ποιοτικό παίκτη στο ρόστερ του, ο οποίος οδηγεί και τους νεότερους. Φέτος είναι ο Αλέξης Κυρίτσης, πέρυσι ο Τόλης Κουτρούλιας, και τα προηγούμενα χρόνια οι Γιάννης Κακιούζης, Γιώργος Διαμαντόπουλος, Νίκος Μίχαλος και πάει λέγοντας.

Αν είναι να αναφέρουμε μερικούς παίκτες που άλλαξαν επίπεδο φορώντας τα «μπλε» και εξελίχθηκαν, αυτοί είναι οι Γιάννης Τζιβελέκας, Κωστής Δέδες, Κώστας Ζώρζος, Τζο Γκάτζο, Κώστας Φακοπουλίδης, Γιασέρ Σαλέχ, Παναγιώτης Φιλιππάκος, Πέτρος Μελισσαράτος, Γιώργος Παπαπέτρου, Ρένος Μπάλος, Δημήτρης Πίνης, ενώ φέτος αρχίζει και λάμπει το άστρο του Λευτέρη Χρυσού, ο οποίος βρίσκεται από πέρυσι στην ομάδα, του έμπειρου, αλλά με restart στην Β' Εθνική, Ηλία Σοφρωνά, ενώ υπάρχουν αρκετοί ταλαντούχοι παίκτες, μαζί με τους Αλέξη Κυρίτση και Γιάννη Ψαθά που δημιουργούν εξαιρετικό σύνολο.

Το ίδιο πράττει με τους προπονητές, με μεγαλύτερο παράδειγμα την περσινή περίπτωση με τον έμπειρο Περικλή Ταυρόπουλο, ο οποίος επανήλθε δυναμικά, ενώ την τρέχουσα σεζόν επιστράτευσε ένα δικό του παιδί, τον Γιώργο Διαμαντόπουλο, ο οποίος μετά την θητεία του στην Ερμιόνη δηλώνει έτοιμος για το επόμενο βήμα.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι στου Παπάγου ξέρουν να βγάζουν...λαγούς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ