22.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Στον Απόλλωνα Καλαμαριάς ο Συμεών

Τον Παντελή Συμεών πρόσθεσε στο δυναμικό του ο Απόλλωνας Καλαμαριάς. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε τον 22χρονο αθλητή, ο οποίος αναμένεται να δώσει ζωντάνια στο σύνολο.

Ο Παντελής Συμεών ξεκίνησε την μπασκετική του πορεία από τον Αριστοτέλη Φλώρινας, έπειτα αγωνίσθηκε στο Στρατώνι στην Β’ Εθνική, ενώ έχει βρεθεί και στον Γαλαξία (Α’ Ε.ΚΑ.Σ.Θ.) αλλά και τον Μέγα Αλέξανδρο (Α’ Ε.ΚΑ.Σ.Θ.). Την αγωνιστική χρονιά 2019-20 ανήκε στην ομάδα της Ελπίδας Αμπελοκήπων η οποία επίσης αγωνίζονταν στην Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση:

«Ο Απόλλων Καλαμαριάς ανακοινώνει την συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή, Παντελή Συμεών. Ο 22χρονος παίκτης, συμφώνησε να αγωνισθεί φέτος με την ομάδα μας και πλέον επίσημα αποτελεί μέλος αυτής.

Ο Παντελής Συμεών ξεκίνησε την μπασκετική του πορεία από τον  Αριστοτέλη Φλώρινας ,έπειτα αγωνίσθηκε στο Στρατώνι στην Β’ Εθνική. Έχει αγωνιστεί στην ομάδα του Γαλαξία (Α’ Ε.ΚΑ.Σ.Θ.)και στον Μέγα Αλέξανδρο (Α’ Ε.ΚΑ.Σ.Θ.).Την αγωνιστική χρονιά 2019-20 ανήκε στην ομάδα της Ελπίδας Αμπελοκήπων στην Γ’ Εθνική.

Η οικογένεια του Απόλλωνα Καλαμαριάς καλωσορίζει τον Παντελή Συμεών και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με τον Σύλλογό μας!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ