15.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Στη «φούσκα» του Ηρακλείου (vid+pics)

Πάνοπλη συνεχίζει την προετοιμασία της η Εθνική Ελλάδας Γυναικών για τους δύο αγώνες της προκριματικής φάσης του Ευρωμπάσκετ 2021, οι οποίοι θα διεξαχθούν στο Ηράκλειο.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Βασίλης Μασλαρινός, είχε την Κυριακή (08/11) στη διάθεσή του όλες τις παίκτριές του, καθώς ενσωματώθηκαν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και οι Ελεάννα Χριστινάκη και Μαριέλλα Φασούλα, οι οποίες αγωνίζονται στην Αλ Κάθερες και ταξίδεψαν μαζί από την Ισπανία στην Κρήτη.

Οι δύο διεθνείς υποβλήθηκαν στον απαραίτητο έλεγχο για κορονοϊό και μετά τα αρνητικά αποτελέσματα πήραν το «πράσινο φως» για να πατήσουν παρκέ και να προπονηθούν μαζί με τις συμπαίκτριές τους στα Δύο Αοράκια. Το κλίμα, μάλιστα, ήταν εορταστικό στην κυριακάτικη (08/11) προπόνηση, με δύο μέλη της «γαλανόλευκης», την Αγγελική Νικολοπούλου και την Αγγελική Βιντσιλαίου, να γιορτάζουν.

Θυμίζουμε πως όλες οι αναμετρήσεις των προκριματικών για το Ευρωμπάσκετ 2021 θα γίνουν σε «φούσκες» λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Η Ελλάδα θα παίξει την Πέμπτη (12/11) με τη Βουλγαρία και το Σάββατο (14/11) με τη Σλοβενία, ενώ στα Δύο Αοράκια θα φιλοξενηθούν και οι άλλοι δύο αγώνες του Α’ Ομίλου (12/11 Ισλανδία-Σλοβενία και 14/11 Βουλγαρία-Ισλανδία), καθώς και οι αναμετρήσεις του Β’ Ομίλου (Σουηδία, Μαυροβούνιο, Ισραήλ).

Η σύνθεση της ελληνικής ομάδας; Άρτεμις Σπανού, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Αγγελική Νικολοπούλου, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Μαριέλλα Φασούλα, Ελεάννα Χριστινάκη, Έλενα Μποσγανά, Διονυσία Αλεξανδρή, Ιωάννα Δίελα, Δανάη Παπαδοπούλου, Ρία Πατεράκη, Αγγελική Βιντσιλαίου, Γεωργία Γρηγοροπούλου και Χριστίνα Αναστασοπούλου. Βοηθοί του Βασίλη Μασλαρινού είναι οι Δήμητρα Καλέντζου και Θάνος Νίκλας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ