19.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Με Χριστινάκη και Φασούλα η Εθνική Γυναικών (pic)

Δύο νέα πρόσωπα βρίσκονται πλέον στην Κρήτη και συμμετείχαν για πρώτη φορά το πρωί της Κυριακής (08/11) στην προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας Γυναικών εν όψει της προκριματικής φάσης του Ευρωμπάσκετ 2021.

Η Ελεάννα Χριστινάκη και η Μαριέλλα Φασούλα ταξίδεψαν στο Ηράκλειο και ενσωματώθηκαν με τα υπόλοιπα μέλη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, που προετοιμάζονται για τους αγώνες με τη Βουλγαρία και τη Σλοβενία που θα λάβουν χώρα στη «φούσκα» της κρητικής πόλης.

Όλες οι αναμετρήσεις των προκριματικών, όπως αποφασίστηκε από τη Διεθνή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, θα γίνουν χωρίς την παρουσία φιλάθλων και με αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Σε αυτό το δεύτερο «παράθυρο» η «γαλανόλευκη» θα παίξει στα Δύο Αοράκια.

Εκτός από τους αγώνες του Α’ Ομίλου, στον οποίο παίρνει μέρος η Εθνική Ελλάδας, στο Ηράκλειο θα διεξαχθούν και τα παιχνίδια του Β’ Ομίλου (Σουηδία, Μαυροβούνιο, Ισραήλ). Στο πρώτο «παράθυρο» η ελληνική ομάδα έχασε στη Σλοβενία, αλλά επικράτησε εντός έδρας της Ισλανδίας, με την κατάταξη του ομίλου να έχει ως εξής:

1. Σλοβενία 4 (2-0)
2. Ελλάδα 3 (2-1)
3. Βουλγαρία 3 (2-1)
4. Ισλανδία 2 (0-2)

Στα Δύο Αοράκια θα γίνουν οι αγώνες:
Πέμπτη 12/11: Ισλανδία-Σλοβενία και Ελλάδα-Βουλγαρία
Σάββατο 14/11: Βουλγαρία-Ισλανδία και Ελλάδα-Σλοβενία



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ