23.7 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Στη Ρόδο για το κύπελλο ο Προμηθέας!

Ο Προμηθέας έβγαλε άνετα και επιτυχημένα την υποχρέωση πρωταθλήματος εντός έδρας με τη Λάρισα και άρχισε σήμερα ένα ταξίδι το οποίο προσδοκά να είναι... πολυήμερο, με πολλούς σταθμούς και κατάληξη στο ΟΑΚΑ, όπου όπως φημολογείται και αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση, θα γίνει ο τελικός του κυπέλλου την επόμενη Κυριακή.

Οι Πατρινοί ταξίδεψαν για τη Ρόδο όπου μεθαύριο Τρίτη υπάρχει ο προημιτελικός με τον φορμαρισμένο Κολοσσό, εν εξ ορισμούς δύσκολο παιχνίδι. Ο Μάκης Γιατράς είδε την ομάδα του να παρουσιάζει καλή εικόνα σε ένα ακόμα παιχνίδι, να βελτιώνεται όπως ο ίδιος θέλει μετά τις πολλές αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ, να δείχνει ακόμα μεγαλύτερη συνέπεια στην άμυνα αφού στην επίθεση υπάρχουν πολλές λύσεις και να δείχνει έτοιμη για την πρώτη πρόκληση του κυπέλλου.

Ο Προμηθέας αν καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Κολοσσού θα ταξιδέψει από τη Ρόδο για τη Θεσσαλονίκη, για να αντιμετωπίσει εκεί τον νικητή του ζευγαριού Ηρακλή - ΠΑΟΚ με στόχο να καταφέρει να πάρει την πρόκριση για τον τελικό. Το πρόγραμμα φυσικά είναι δύσκολο, αγωνιστικό και... ταξιδιωτικό εξ ου και η μετάθεση του αγώνα με τον Κολοσσό για μια μέρα νωρίτερα και η μετάβαση από σήμερα στη Ρόδο, αλλά οι Πατρινοί νιώθουν καλά και θέλουν να το αποδείξουν στο γήπεδο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ