24.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Στη Μάλαγα μαζί με τον Παναθηναϊκό

Συνοδεία φιλάθλων του θα ταξιδέψει στη Μάλαγα ο Παναθηναϊκός, για τον εκτός έδρας αγώνα του με την Ουνικάχα στο «Μάρτιν Καρπένα».

Ο Τσάβι Πασκουάλ και οι παίκτες του θα παίξουν κόντρα στους Ανδαλουσιάνους την Παρασκευή 16 Μαρτίου, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Οι «πράσινοι» δίνουν τη δυνατότητα στον κόσμο τους να ταξιδέψει μαζί με την αποστολή της ομάδας, ζώντας μοναδική εμπειρία μαζί με τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία.

Η ανακοίνωση: «Ζήστε τη μοναδική εμπειρία να ταξιδέψετε μαζί με τους νταμπλούχους Ελλάδας 2017 στην ιδιωτική πτήση για τη Μάλαγα, να διαμείνετε στο ίδιο ξενοδοχείο με την ομάδα (με πρωινό), να γνωρίσετε τους αθλητές και το τεχνικό επιτελείο και να παρακολουθήσετε τον σημαντικό αγώνα με την Ουνικάχα Μάλαγα (16/3, 22.00) από τις εξέδρες του «Palacio de Deportes José María Martín Carpena».

Το συγκεκριμένο ταξιδιωτικό πακέτο έχει κόστος από 590 € το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο και περιλαμβάνει το αεροπορικό εισιτήριο, τους φόρους αεροδρομίου, το εισιτήριο του αγώνα, τη διαμονή στη Μάλαγα στο ξενοδοχείο της ομάδας καθώς και τα μεταφορικά έξοδα. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε μέχρι τις 9/3 στο Aktina Travel Group: κ. Μαίρη Γκλιάτη, τηλ. 210-4221800 (Δευτέρα με Παρασκευή 9.00 - 18.00), email: [email protected]ΠΡΟΣΟΧΗ οι θέσεις είναι περιορισμένες! Υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς του πακέτου με πιστωτική κάρτα». Διαβάστε, ΕΔΩ, το βασικό πρόγραμμα της εκδρομής και τι ακριβώς περιλαμβάνει το ταξιδιωτικό πακέτο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ