11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στη Λε Μαν ο… επιχειρηματίας Σόκο

Ο Όβι Σόκο επανέρχεται στο προσκήνιο και τη νέα σεζόν θα φορέσει τη φανέλα της Λε Μαν στο γαλλικό πρωτάθλημα. Ο αξιόλογος Άγγλος φόργουορντ, τον οποίον είδαμε στα μέρη μας να παίζει με τα Τρίκαλα στη Basket League, έκανε μια καλή τριετία στην ACB με τη Μούρθια, αλλά πέρυσι επέλεξε να επιστρέψει στην πατρίδα του και να αγωνιστεί στην άσημη αγγλική λίγκα με τους Λόντον Λάιονς, όπου φυσικά έκανε θραύση (20π., 8ρ.).

Ο λόγος αυτής της παράξενης απόφασής του - γιατί δεν είναι παίκτης για την Αγγλία, αλλά για υψηλότερο επίπεδο - έχει να κάνει με επιχειρηματικές δραστηριότητες που ανέπτυξε εκτός μπάσκετ. Έγινε συνέταιρος του πατέρα του σε μια διαδικτυακή εταιρεία μόδας και καλλυντικών, την ASOS.com, και προφανώς έπρεπε να βρίσκεται στο Λονδίνο για την προώθηση των προϊόντων της. Άλλωστε, γι' αυτό το λόγο πήρε μέρος το χειμώνα και σε ένα reality της βρετανικής τηλεόρασης, το Love Island!

Τώρα, όμως, που φαίνεται πως έβαλε σε μια τάξη τα επιχειρηματικά του, θέλει να επιστρέψει στο υψηλό μπασκετικό επίπεδο και κάνει την αρχή από το γαλλικό πρωτάθλημα και τη Λε Μαν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ