23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στην XBA ο Πέζος (pic)

Συνεχίζει να ενισχύεται η XBA η οποία συμφώνησε με τον Αλέξανδρο Πέζο.

Ο 22χρονος γκαρντ αγωνίστηκε την τελευταία σεζόν στον Αργοναύτη Ραφήνας, με τον οποίο κέρδισε την άνοδο προς την Β' Εθνική, ενώ έχει αγωνιστεί σε Νήαρ Ήστ, Ηλυσιακό, Προμηθέα Χαλανδρίου και Καλαμάτα.

Αναλυτικά :

«Σημαντική ενίσχυση με Αλ. Πέζο!

Η ΧΒΑ My KTEO ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αλέξανδρο Πέζο, ένα παίκτη που έχει εμπειρία από τα πρωταθλήματα των Εθνικών κατηγοριών και πέρσι κέρδισε την άνοδο για τη Β΄Εθνική, αγωνιζόμενος στον Αργοναύτη Ραφήνας!

Ο Αλέξανδρος Πέζος είναι γεννημένος το 1998, έχει ύψος 1.86μ. και αγωνίζεται ως point guard. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Νήαρ Ήστ όπου και έπαιξε για 2 χρονιές σε Β’ και Γ’ Εθνικής. Στη συνέχεια, πήρε μεταγραφή για τον Ηλυσιακό με τον οποίο συμμετείχε στη Γ’ Εθνική, για να ακολουθήσει ο Προμηθέας Χαλανδρίου στην ίδια κατηγορία. Αγωνίστηκε ακόμα στην Καλαμάτα B.C. (Γ’ Εθνική) και την σεζόν που μας πέρασε στον Αργοναύτη Ραφήνας με τον οποίο πέτυχε να πάρει την άνοδο για τη Β’ Εθνική!

Καλωσορίζουμε τον Αλέξανδρο στην οικογένεια της ΧΒΑ και του ευχόμαστε να έχει μια καλή χρονιά, γεμάτη από υγεία και επιτυχίες!

Ο νεοαποκτηθείς γκαρντ της ομάδας μας, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ανέφερε:

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στη Χαλκίδα για λογαριασμό της ΧΒΑ My KTEO και είμαι έτοιμος να δουλέψω στο 100% των δυνατοτήτων μου ώστε να δικαιώσω τη διοίκηση για την επιλογή της.

Ευχαριστώ όλους όσους βρίσκονται πίσω από την ομάδα, οι οποίοι με αγκάλιασαν από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Μας περιμένει μία δύσκολη αγωνιστικά χρονιά αλλά είμαι σίγουρος πως θα δουλέψουμε και θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει για φέτος η ομάδα. Είναι θετικό ότι έχουμε χρόνο μέχρι το ξεκίνημα των αγωνιστικών υποχρεώσεων και θα κάνουμε τα πάντα έτσι ώστε να παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι.

Ανυπομονώ για την έναρξη του πρωταθλήματος και εύχομαι καλή χρονιά, να έχουμε υγεία πρώτα από όλα και να πετύχουμε πολλά φέτος!»  



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ