12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ενισχύθηκε με Χριστόδουλου η XBA

Την ρακέτα της ενίσχυσε η XBA η οποία ήρθε σε συμφωνία με τον Νίκο Χριστόδουλου.

Ο 21χρονος ψηλός αγωνίστηκε την τελευταία τριετία στον Ερμή Λαγκαδά, και στο περσινό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής είχε 6,6 πόντους σε 21 παιχνίδια.

Αναλυτικά :

«Μπαμ με Νίκο Χριστοδούλου!

Η ΧΒΑ My KTEO είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Νίκο Χριστοδούλου για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο 20χρονος ψηλός με πολύ μεγάλη όρεξη για δουλειά αλλά και διακρίσεις έρχεται στη Χαλκίδα για να βοηθήσει την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Μία κίνηση που μας δυναμώνει στις θέσεις των ψηλών, καθώς το νέο μεταγραφικό μας απόκτημα αν και μόλις 20 χρονών, έχει εμπειρία ήδη 3 χρόνων από πρωταθλήματα Εθνικών κατηγοριών.

Ο Νίκος Χριστοδούλου βλέπει… τον κόσμο από τα 2,09μ. και έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται τόσο στη θέση «4» όσο και στη θέση «5».

Ξεκίνησε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα από τον ΣΑΠΚ Νέαπολης Θεσσαλονίκης, όπου στη συνέχεια μεταπήδησε στον Ερμή Λαγκαδά, με τον οποίο αγωνίστηκε για 3 χρόνια στη Β’ Εθνική, από εκεί και όπου αποκτήθηκε.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε πάντα υγεία και μπασκετικές επιτυχίες!

Στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά την υπογραφή της συμφωνίας, ανέφερε:

«Μια νέα εμπειρία ξεκινά για εμένα, θα είναι η 1η χρονιά που θα βρίσκομαι μακριά από το σπίτι μου για χάρη της ΧΒΑ και τολμώ να πω πως χάρηκα πολύ με την πρόταση της ομάδας, την οποία και αποδέχθηκα!

Η Β’ Εθνική θα είναι ανταγωνιστική, με τις ομάδες όμως, να έχουν λίγο πολύ τις δυσκολίες τους, είτε οικονομικές, είτε με την έλλειψη παικτών από το ρόστερ τους.

Ο στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα, αλλά και να βοηθηθώ εγώ ο ίδιος και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει ως σύλλογος. Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά με υγεία και γιατί να μην συνεχίσουμε ακόμα ψηλότερα του χρόνου!»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ