20.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στην πρωτεύουσα κρίνεται η πρόκριση

Τρεις αγώνες, που και οι τρεις θα γίνουν στην πρωτεύουσα, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών το Σάββατο (09/11).

Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ το Ρέθυμνο, με αμφότερες τις ομάδες να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, καθώς ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κέντρικ Ρέι και ο Βαγγέλης Ζιάγκος θα στερηθεί των υπηρεσιών των Ντέιβιντ Χότον και Αλέξανδρου Σπυριδωνίδη. Το Περιστέρι θα φιλοξενήσει στο «Ανδρέας Παπανδρέου» τον Ήφαιστο Λήμνου, με τον Ηλία Ζούρο να αντιμετωπίζει την απουσία του γνωστού τραυματία Μάικ Μόρισον. Πάνοπλοι θα παραταχθούν οι νησιώτες.

Στο «Σταύρος Βενέτης», στο Αιγάλεω, ο Διαγόρας Δρυοπιδέων που έχει ήδη αφήσει εκτός συνέχειας δύο ομάδες της Basket League, τον Πανιώνιο και τη Λάρισα, θα επιχειρήσει να κάνει το ίδιο απέναντι στον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες που τερμάτισαν στην πρώτη εξάδα του περσινού πρωταθλήματος, θα παίξουν για πρώτη φορά στη διοργάνωση, με τον Κώστα Χαραλαμπίδη να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει άπαντες στη διάθεσή του.

Το πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης:

Σάββατο 09/11
«Στ. Βενέτης» 17.00 Διαγόρας Δρυοπιδέων-ΠΑΟΚ Τσαρούχα, Τζαφλέρης, Κάρδαρης (Άκελ) ΕΡΤ3
ΟΑΚΑ 18.00 ΑΕΚ-Ρέθυμνο Ψαριανός, Παναγιώτου, Ζαχαρής (Τζουβάρας) EΡΤ Sports HD
«Αν. Παπανδρέου» 20.00 Περιστέρι-Ήφαιστος Λήμνου Αναστόπουλος Π., Μαγκλογιάννης, Αναστόπουλος Αντ. (Ντάβαρης) EΡΤ Sports HD

Κυριακή 10/11
«Δ. Τόφαλος» 17.15 Προμηθέας Πατρών-Παναθηναϊκός Παπαπέτρου, Μάνος, Καλδίρης (Θεοδωρόπουλος) ΕΡΤ1



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ