17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στην Πάτρα ο Χαρίλαος Τρικούπης

Την πρώτη μικρή νίκη του στον αγώνα που κάνει για να εκπληρώσει εγκαίρως όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούται για να συμμετάσχει για πρώτη φορά στην Basket League, σημείωσε ο Χαρίλαος Τρικούπης, καθώς βρήκε το γήπεδο που θα χρησιμοποιήσει ως έδρα τη νέα σεζόν.

Αυτό, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα είναι το κλειστό "Δημήτρης Τόφαλος" της Πάτρας.

Όπως είναι γνωστό, οι παράγοντες του Χαρίλαου Τρικούπη δεν ήθελαν να φύγει η ομάδα από το Μεσολόγγι και άσκησαν τη μεγαλύτερη δυνατή πίεση στον Δήμο της πόλης προκειμένου να προχωρήσουν γρήγορα τα έργα ανακατασκευής του τοπικού γηπέδου, ώστε να πληροί τις προποθέσεις που θέτει ο ΕΣΑΚΕ για τη φιλοξενία αγώνων της Basket League. Τα κωλύματα, όμως, ήταν πολλά, ο Δήμος δεν μπόρεσε να δεσμευτεί σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα έναρξης τω έργων και οι παράγοντες του Χαρίλαου Τρικούπη δεν μπορούσαν να περιμένουν άλλο.

Ήρθαν σε συμφωνία για το "Δ. Τόφαλος" της Πάτρας τόσο με τη διοίκηση του κλειστού όσο φυσικά και με τον Προμηθέα, που επίσης χρησιμοποιεί ως έδρα το συγκεκριμένο γήπεδο. Πράγμα, φυσικά, που σημαίνει ότι οι δύο ομάδες θα πάρουν κλειδάριθμο στην κλήρωση του πρωταθλήματος προκειμένου να μην συμπίπτουν οι εντός έδρας αγώνες τους.

Η λογική λέει πως από τη στιγμή που θα αρχίσει η προετοιμασία, οι προπονήσεις θα διεξάγονται στο Μεσολόγγι και οι επίσημοι αγώνες στην Πάτρα, που απέχει περίπου μισή ώρα οδικώς. Αλλά αυτό μένει να αποσαφηνιστεί προσεχώς...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ