22.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ακαρπη η κρίσιμη συνεδρίαση, “πακετάρει” ο Χαρίλαος

Η πολυαναμενόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μεσολογγίου με στόχο την διαλεύκανση του θέματος της ανακατασκευής του κλειστού της πόλης έβγαλε την... έξοδο του Μεσολογγίου.

Τίποτα δεν άλλαξε από την παράθεση των στοιχείων, που δείχνουν τα κωλύματα που υπάρχουν σύμφωνα με τον Δήμο, ώστε να είναι όλα τυπικά εντάξει για να μπορέσουν να αρχίσουν τα έργα. Οι άνθρωποι του Χαρίλαου, με εμφανή δυσφορία αφού είχαν από καιρό άλλες διαβεβαιώσεις, δεν αμφισβήτησαν μεν τα στοιχεία, δεν θα κάτσουν δε να ασχοληθούν περαιτέρω χάνοντας χρόνο και θέτοντας σε ρίσκο το... όνειρο της παρθενικής τους συμμετοχής στην Basket League.

Η μετακόμιση πλέον μοιάζει με μονόδρομο, αν με το καλό εγκριθεί η συμμετοχή με την προσκόμιση όλων των απαραίτητων και δύσκολων εγγυήσεων, και η Βασιλική Μπελέκου με τους συνεργάτες της στην διοίκηση και φυσικά με την σύμφωνη γνώμη του Ντίνου Καλαμπάκου πρέπει να αποφασίσουν την πόλη.

Η Πάτρα που έμοιαζε για καιρό η επικρατέστερη δεν... παίζει μόνη, αφού το γειτονικό Αγρίνιο έχει κάνει δυναμική "επανεμφάνιση". Το ατού του ίδιου νομού μπορεί να αποδειχθεί ισχυρό, μαζί και η έντονη επιθυμία που έχει δείξει η εκεί δημοτική αρχή να φιλοξενήσει και υποστηρίξει την παρουσία του Χαρίλαου στην πόλη της.

Αυτό που πλέον πρέπει όλοι να αρχίσουν να συνηθίζουν είναι μια πραγματικότητα εκτός Μεσολογγίου, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τους επίσημους αγώνες αφού λογικά η μέθοδος θα είναι διαμονή και προπονήσεις στο Μεσολόγγι και "εκστρατεία" για τα εντός έδρας παιχνίδια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ