20 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στην Ελλάδα παραμένει σοβαρός ο Παναθηναϊκός (vids)

Ο Παναθηναϊκός δεν φόρτσαρε καν και νίκησε εύκολα το Περιστέρι με 76-57, σε αγώνα για την 7η αγωνιστική της Basket League.

Οι «πράσινοι» έφτασαν στο 5-0 συνεχίζοντας την αήττητη πορεία τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι προβληματίζουν έντονα «έπεσαν» στο 4-3.

Η αναμέτρηση είχε ενδιαφέρον για ένα ημίχρονο, με το «τριφύλλι» να μην παίζει καλά και να δίνει δικαιώματα στο Περιστέρι. Στο πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη ήταν μπροστά μ' έναν πόντο (13-14).

Ωστόσο στο δεύτερο κομμάτι της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι βρήκαν περισσότερες επιθετικές λύσεις και πήγαν προηγούμενοι στα αποδυτήρια με 36-31.

Η τρίτη περίοδος ήταν επί της ουσίας και το χρονικό διάστημα στο οποίο έγειρε οριστικά η πλάστιγγα προς την πλευρά του Παναθηναϊκού. Στο 30' ο φωτεινός πίνακας του ΟΑΚΑ έγραφε 56-42 και τα πάντα είχαν κριθεί.

Ο Γιώργος Βόβορας δοκίμασε πρόσωπα και σχήματα στο τελευταίο δεκάλεπτο, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι έμοιαζαν να τα έχουν παρατήσει. Κάπως έτσι διαμορφώθηκε απόλυτα φυσιολογικά το τελικό 76-57.

Ο ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ: Ο Μπεν Μπέντιλ πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση σταματώντας στους 15 πόντους. Ο Γκανέζος είχε συμπαραστάτες τους Νέντοβιτς και Παπαπέτρου οι οποίοι πέτυχαν από 11 πόντους. Από το «ναυάγιο» των φιλοξενούμενων διασώθηκε ο ΜακΛιν με 8 πόντους και 7 ριμπάουντ, όμως το Περιστέρι δεν είχε ούτε έναν παίκτη με διψήφιο αριθμό πόντων.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Για ακόμα έναν αγώνα η ομάδα της δυτικής όχθης ήταν αποκαρδιωτική επιθετικά, κάτι που μαρτυρά και η «φτωχή» συγκομιδή των 57 πόντων σε 40 λεπτά. Με 5/21 τρίποντα και 13/30 δίποντα, το Περιστέρι δεν μπορούσε να ζητήσει κάτι στο ΟΑΚΑ. Ευτυχώς για την ομάδα του Πεδουλάκη που υπήρξαν οι 16/22 βολές κι έσωσαν κάπως την κατάσταση, αφού οι φιλοξενούμενοι ενδεχομένως θα έμεναν κάτω από τους 50 πόντους. Στον αντίποδα οι «πράσινοι» είχαν το αξιοπρεπές 33,3% στα τρίποντα με 10/30, ενώ κυριάρχησαν και στα ριμπάουντ με 38-30.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε videos από την αναμέτρηση:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ