20.9 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Στην Ελλάδα ο ΛεΝτέι: “Να φτάσω όσο πιο μακριά μπορώ για τον Ολυμπιακό” (pics, vid))

Ο Ζακ ΛεΝτέι πάτησε ελληνικό έδαφος, έστω με λίγη καθυστέρηση, καθώς προσγειώθηκε στο "Ελ. Βενιζέλος" σήμερα (15/8), λίγο μετά τις 21.00. Στις πρώτες του δηλώσεις στα ελληνικά ΜΜΕ, ο Αμερικανός μίλησε σχετικά με την απόφαση του να έρθει στον Ολυμπιακό, για τις προσδοκίες του για την επόμενη σεζόν αλλά και για τους εκπληκτικούς φιλάθλους των "ερυθρολεύκων".

Σχετικά με τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Ολυμπιακό αλλά και το αν ήταν εύκολη η απόφασή του να συμφωνήσει με τους "ερυθρόλευκους" , ο ΛεΝτέι σχολίασε: "Δεν έχω δει τίποτα ακόμα αλλά έχω ακούσει πολλά και είμαι έτοιμος να φτάσω όσο μακριά μπορώ για τον Ολυμπιακό. Φυσικά και ήταν εύκολη απόφαση. Λόγω της ιστορίας τους συλλόγου αλλά και λόγω του κόουτς Μπλατ. Με βοήθησε πολύ, μου εξήγησε πως θα βοηθήσει τις καριέρες μας και ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του αλλά και με τους συμπαίκτες μου".

"Θα έλεγα πως ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα του οποιουδήποτε, όχι μόνο για τη δική μου. Είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία. Ανυπομονώ να παίξω με μερικούς φοβερούς παίκτες, να μάθω πολλά, να κερδίσω εμπειρία από αυτούς και να κερδίσουμε πολλά παιχνίδια".

Ο Ζακ ΛεΝτέι σχολίασε και τους φίλους του Ολυμπιακού: "Οι φίλαθλοι είναι υπέροχοι. Μου έχουν δείξει μεγάλη αγάπη στα social media, φαίνεται πως βρίσκονται πίσω από την ομάδα και τη στηρίζουν. Είμαι έτοιμος να παίξω γι' αυτούς".

Τέλος μίλησε και για το στόχο του για την επόμενη σεζόν : " Ο στόχος μου είναι να κερδίσουμε όσα περισσότερα παινχίδια μπορούμε. Να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε όσους περισσότερους τίτλους μπορούμε. Είμαι εδώ για να κάνω οικογένειά μου τους νέους μου συμπαίκτες και μαζί να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε".

Ο ΛεΝτέι γίνεται το δεύτερο "ερυθρόλευκο" μεταγραφικό απόκτημα που έφτασε σήμερα στην Ελλάδα, καθώς νωρίτερα μέσα στη μέρα προσγειώθηκε στην Αθήνα ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ ενώ απόψε στις 2.40 τα ξημερώματα φτάνει και ο Γιάνις Τίμα από τη Ρίγα με την Air Baltic.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ