25.3 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Βεζένκοφ: “Έχω να μάθω πολλά” (pics, vid)

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ βρίσκεται στην Ελλάδα και είναι έτοιμος για δουλειά, αλλά και να μάθει από τους νέους του συμπαίκτες όπως τόνισε λίγο μετά την άφιξή του. Ο Βεζένκοφ προσγειώθηκε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" λίγο μετά τις 18.00 σήμερα (15/8) και έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στα ελληνικά ΜΜΕ.

"Είμαι χαρούμενος για το νέο αυτό ξεκίνημα, σε γνώριμα λημέρια πάνω κάτω. Αυτό που απομένει να αρχίσουμε δουλειά. Είμαι καλά ψυχικά και σωματικά και μένει να αρχίσουμε τη δουλειά όλοι μαζί".

Οι ατομικές διακρίσεις που είχε κατακτήσει στο φινάλε της τελευταίας του χρονιά στο ελληνικό πρωτάθλημα, πριν μετακομίσει στην Μπαρτσελόνα, δεν του λένε και πολλά αυτή τη στιγμή. Άλλες επιτυχίες είναι αυτές στις οποίες στοχεύει: "Θα ήθελα να κατακτήσουμε τίτλους. Όσο το δυνατόν περισσότερους. Αλλά αυτό θα γίνει από την προετοιμασία, την πολύ δουλειά. Να είμαστε υγιείς και να έχουμε μια καλη χρονιά", τόνισε, με τον πατέρα του, Σάσ0, να περιμένει λίγο πιο εκεί διακριτικά, χωρίς να μπορεί να πει και "όχι" σε μια φωτογραφία με τον γιο, ως περήφανος μπαμπάς.

Όσο για το αν ήταν εύκολο να πάρει την απόφαση να πει το "ναι" στον Ολυμπιακό; "Όταν μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και ένας προπονητής όπως ο Μπλατ σε θέλουν, όλα τα άλλα είναι πιο εύκολα. Δεν υπάρχουν και πολλά να σκεφτείς".

Ο Βεζένκοφ θα βρεθεί δίπλα στον Πρίντεζη, κάτι που αναμένεται να είναι "σχολείο" για τον ίδιο: "Ο Πρίντεζης είναι από τα κλαύτερα τεσσάρια στην Ευρώπη. Έχω πάρα πολλά να μάθω από αυτόν, αλλά και από όλα τα παιδιά και τον Σπανούλη και τον Παπανικολάου και τους υπόλοιπους. Θα μαθαίνω κάθε μέρα!"

Με την Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να κάνει το βήμα... παραπάνω που όλοι αναζητούν, φτάνοντας σε έναν τίτλο ευρωπαϊκό. "Εννοείται πως θέλω να κάνω αυτό το βήμα παραπάνω με τον Ολυμπιακό πια. Στόχος είναι και οι τρεις τίτλοι, αλλά όπως είπα και πριν θα πάμε μεθοδικά, βήμα βήμα και θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος".

Λίγο αργότερα σήμερα αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα  0 Ζακ Λεντέι (20.45) μέσω Κωνσταντινούπολης, ενώ στις 2.40 τα ξημερώματα φτάνει στην Ελλάδα ο Γιάνις Τίμα από τη Ρίγα με Air Baltic.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ