23.7 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Στην εκκίνηση και η Καβάλα (pics + vid)

Στο κλειστό «Αλεξάνδρα Δήμογλου» πάτησε για πρώτη φορά η νέα ομάδα της Καβάλας, η οποία θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, έχοντας ως μοναδικό στόχο την επάνοδο στην Α2.

Το παρών έδωσαν τόσο ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Παππάς, οι διοικούντες, ο προπονητής Ανδρέας Καραπιπερίδης, αλλά και οι αθλητές της ομάδας. Από τους περσινούς στο ρόστερ θα υπάρχουν οι Ερεβμπενάζιε και Κουμλέλης, αλλά και οι νεοφερμένοι, Καπινιάρης, Μιχάλογλου, Πλιούκας, Χονδρόπουλος, Αθανασιάδης, Παντόπουλος, Καραθανάσης, Παππάς και Πιεβάλιτσα.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομάδας, αναφέροντας ότι: « Στόχος μας είναι η άνοδος στην Α2. Φτιάξαμε το ρόστερ έτσι όπως ήθελε ο προπονητής χωρίς καμία παρέμβαση πάνω σε αυτό. Μάλιστα πολλές φορές βάλαμε χρήματα παραπάνω, μόνο και μόνο να μην έχει τη δικαιολογία κανένας ότι δεν έχουμε μια ομάδα υψηλών προδιαγραφών.  Η ομάδα έχει σαν στόχο την επάνοδο στην Α2 που τόσο άδικα έφυγε από αυτήν.  Θέλει να γυρίσει γρήγορα. Το θέλει η διοίκηση, το θέλει το προπονητικό τιμ, το θέλετε όλοι σας. Πάνω απ` όλα το θέλει η πόλη της Καβάλας.

Ξεκαθαρίζω ότι ο στόχος είναι να φτάσουμε σ` ένα επίπεδο που όλοι μας να είμαστε εντάξει. Εσείς να είστε εντάξει αγωνιστικά και εμείς να είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις απέναντι σας. Για μας το πρώτο χαρακτηριστικό που θέλουμε είναι να είστε καλοί χαρακτήρες.  Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνονται στα αποδυτήρια πράγματα που θα είναι δυσάρεστα για όλους».

Ο προπονητής Ανδρέας Καραπιπερίδης στις δηλώσεις του υποστήριξε: « Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην πόλη μου μετά από 10-11 χρόνια, στο πόστο του πρώτου προπονητή.  Σίγουρα ο στόχος είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα και την πόλη. Η ομάδα και ο πρόεδρος κάνει μια υπέρβαση στο οργανωτικό και οικονομικό κομμάτι, με στόχο την επάνοδο στην Α2. Δεν είναι εύκολο. Η ομάδα έχει 9 νέα πρόσωπα, είναι καλοί παίκτες όλοι τους και πρέπει μέσα από τη δουλειά με τους άλλους τρεις να κάνουμε μια πολύ δυνατή ομάδα.  Σημαντικός παράγοντας είναι ο κόσμος. Αν καταφέρουμε και πείσουμε τον κόσμο της Καβάλας που έχει μια μπασκετική παιδία να σταθεί δίπλα στην ομάδα μας, θα έχουμε καταφέρει ένα πολύ μεγάλο μέρος του στόχου μας, έχοντας κερδίσει και τα ματς εντός έδρας. Θέλουμε έναν ακόμη παίκτη στη θέση 5. Είμαστε σε συζητήσεις με αρκετούς παίκτες».

Δηλώσεις έκαναν ο Δημήτρης Αθανασιάδης και ο Αντώνης Μιχάλογλου. Ο πρώτος είπε μεταξύ των άλλων : « Είμαι πολύ χαρούμενος που τελικά μετά από πολύ καιρό θα καταφέρω να παίξω με αυτή τη φανέλα. Είμαι περήφανος. Ας ελπίσουμε όλοι μαζί να καταφέρουμε να πάμε εκεί που πρέπει να είμαστε».  Ο δεύτερος τόνισε: «  Σίγουρα είμαι χαρούμενος που ήρθα σε μια ομάδα που έχει στόχο την επάνοδο στην Α2. Θα δουλέψουμε όλοι για αυτό με όλες μας τις δυνάμεις».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ