27.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Στην Αιτωλοακαρνανία… φυτρώνουν Πεύκα

Διεργασίες που... ξεπερνούν και τις πιο προχωρημένες φαντασίες, εκτυλίσσονται πέριξ των Μαχητών Πεύκων, οι οποίοι δεν θα φύγουν... τόσο εύκολα από την Α2.

Τα κοινώς ομολογούμενα, είναι η αμοιβαία πρόθεση συγχώνευσης με τον Παναθλητικό Συκεών σε μία ομάδα που θα αγωνιστεί στη Β' Εθνική, θέμα που έχει ήδη δημοσιοποιηθεί . Το... παρασύνθημα όμως είναι που έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Οι Μαχητές αν απλά συγχωνευτούν με τον Παναθλητικό στη Β' Εθνική, όπου η ομάδα των Συκεών κέρδισε την άνοδό της, θα αφήσουν μια κενή θέση στην Α2 για να ανέβει ο πρώτος επιλαχών από τα μπαράζ της Β' Εθνικής. Διαπίστωσαν, όμως, ότι έχει... πέραση η Α2 και ζήτηση σε ομάδες που δεν έχουν πρώτη σειρά προτεραιότητας, έτσι άρχισαν να σκέφτονται και πιθανά οφέλη. 

Οι "ψίθυροι" έμπλεκαν αρχικά τον Χαρίλαο Τρικούπη, όμως, υπάρχει και... προέκταση με το Αγρίνιο που φέρεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για να εξαγοράσει το ΑΦΜ των Μαχητών, να πάρει τη θέση στην Α2 και οι Μαχητές ουσιαστικά να... παυτούν και να προχωρήσουν στη συγχώνευση με τον Παναθλητικό, βάζοντας χρώματα, προσωνύμια ή, ό,τι άλλο συμφωνήσουν για να συνεχίσουν ουσιαστικά να υπάρχουν ενώ τυπικά δεν θα υπάρχουν.

Οπως φαίνεται, η Αιτωλοακαρνανία... καλοβλέπει τα Πεύκα και σύντομα θα μάθουμς αν υπήρξε πεδίο υλοποίησης των σκέψεων και ποιων.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ