18.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ενώνουν τις δυνάμεις τους Πεύκα και Παναθλητικός

Ένα ακόμα καλοκαίρι το οποίο αναμένεται να είναι μεγάλο για τις Εθνικές κατηγορίες ξεκίνησε, με αρκετές ομάδες να ψάχνουν τρόπους να μαζέψουν τα οικονομικά τους, και να βρούνε δυνατούς συμπαίκτες.

Δυο από αυτές είναι οι Μαχητές Δόξας Πευκών και το Παναθλητικός/Πειραματικό, οι οποίες έχουν την τύχη να βρίσκονται στον ίδιο δήμο (Νεάπολης Συκεών Θεσσαλονίκης) και να έχουν άριστες σχέσεις μεταξύ τους, δουλεύοντας και οι δυο στο ίδιο μοτίβο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο σύλλογοι βρίσκονται στο τελικό στάδιο της ένωσης των δυνάμεων τους, με το πρότζεκτ να αναφέρει ότι η ομάδα που θα δημιουργηθεί θα αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, και δε στον Βόρειο όμιλο.

Άρα, οι Μαχητές θα χάσουν μια κατηγορία, και θα ενωθούν με τον Παναθλητικό, ο οποίος είναι νεοφώτιστος. Η νέα ομάδα θα έχει τα χρώματα των Μαχητών, ενώ δεν αποκλείεται στο τέλος της ομάδας να προστεθεί και η λέξη Παναθλητικός. Η έδρα θα είναι η τωρινή της ομάδας των Πεύκων, ενώ το τμήμα θα τρέξουν οι άνθρωποι του Παναθλητικού, με προπονητή τον Δημήτρη Γεροφώτη.

Οι Μαχητές θα δώσουν την μεγάλη τους τεχνογνωσία στις υποδομές, ενώ η ένωση δυνάμεων θα δυναμώνει το υγιές πλάνο της εύρεσης παικτών από την Βόρεια Ελλάδα, με την παραγωγική διαδικασία να είναι το μότο.

Το basketa.gr θέλοντας να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ του, επικοινώνησε με τους ανθρώπους των Μαχητών, οι οποίοι μας ανέφεραν ότι οι φήμες έχουν υπόσταση, και πλέον με καλή διάθεση και από τις δυο πλευρές έχουν μπει στο κάδρο οι παράμετροι, για το πως θα συσταθεί το ΔΣ , και ποιοι θα συμμετάσχουν. Επίσης, ανέφεραν ότι το πλάνο έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς υπάρχει αντρικό και γυναικείο τμήμα, ενώ αναφορικά με την κατηγορία στην οποία θα συμμετάσχει η νέα ομάδα, άφησαν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

photo credits: eurokinisi.gr



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ