17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στην Αθήνα ο Κάτας

Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης (14/01) ο Όντεντ Κάτας, για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Ο 46άχρονος τεχνικός, όπως και αναμενόταν, έφθασε στη χώρα μας αφού πρώτα κοούτσαρε τη Χάποελ Ιερουσαλήμ απέναντι στην Τουρκ Τέλεκομ για το Basketball Champions League και θα συναντηθεί τώρα με τους «πρασίνους», ώστε να δώσει κι επίσημα τα χέρια και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, στη θέση του αποχωρήσαντα Γιώργου Βόβορα. Σύντομα αναμένεται και η σχετική ανακοίνωση, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του «τριφυλλιού».

Το ντεμπούτο του Ισραηλινού προπονητή στον πάγκο του Παναθηναϊκού αναμένεται να γίνει την Παρασκευή (15/01, 19.00) στην Κωνσταντινούπολη, στον εκτός έδρας αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε για την 20ή αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Τη θέση του στο ισραηλινό συγκρότημα πρόκειται να πάρει ο Λιθουανός Νταΐνιους Αντομάιτις.

Ο Όντεντ Κάτας έκλεισε την καριέρα του ως παίκτη στον Παναθηναϊκό, τη φανέλα του οποίου φόρεσε από το 1999 έως το 2001 και κατέκτησε έναν τίτλο στην Ευρωλίγκα και δύο πρωταθλήματα Ελλάδας. Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με την προπονητική το 2004, από τη Χάποελ Γκαλίλ Ελιόν, και τα τελευταία δύο χρόνια ήταν στη Χάποελ Ιερουσαλήμ, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια είναι παράλληλα και ομοσπονδιακός τεχνικός στην Εθνική Ισραήλ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ