23.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αντομάιτις για Χάποελ, έρχεται Παναθηναϊκό ο Κάτας

Ο Όντεντ Κάτας πλησιάζει στον Παναθηναϊκό, με την αποχώρησή του από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ να θεωρείται πλέον θέμα χρόνου.

Οι Ισραηλινοί δεν αποκλείεται να αποδεσμεύσουν άμεσα τον νυν προπονητή τους, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την επιστροφή του στους «πρασίνους», αυτήν τη φορά για να κάτσει στην άκρη του πάγκου τους. Η Χάποελ Ιερουσαλήμ φαίνεται πως βρήκε ήδη τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Νταΐνιους Αντομάιτις, ο οποίος σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ συμφώνησε σε όλα με τους διοικούντες την ομάδα, ώστε να την αναλάβει άμεσα.

O Λιθουανός τεχνικός πέρασε με επιτυχία από συνέντευξη, μέσω τηλεδιάσκεψης, την περασμένη Παρασκευή (08/01). Τα ΜΜΕ στην πατρίδα του επίσης κάνουν λόγο για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ισραηλινού συγκροτήματος, στη θέση του 46άχρονου προπονητή, ο οποίος έκλεισε την καριέρα του ως παίκτη με την πράσινη φανέλα, αγωνιζόμενος στο «τριφύλλι» από το 1999 έως το 2001.

Ο Ισραηλινός είναι στη Χάποελ Ιερουσαλήμ από το 2018, διανύοντας δεύτερη θητεία, καθώς είχε κάτσει στον πάγκο της και την αγωνιστική περίοδο 2010-2011. Η απομάκρυνση του Γιώργου Βόβορα από τον Παναθηναϊκό τον έφερε στο προσκήνιο για την ελληνική ομάδα, με τις δύο πλευρές να τα έχουν ήδη βρει σε όλα, για να τον αντικαταστήσει. Το πιθανότερο είναι πως θα καθίσει στον πάγκο των Ισραηλινών στο παιχνίδι της Τετάρτης (13/01) με την Τουρκ Τέλεκομ για το Basketball Champions League κι εν συνεχεία θα αποχωρήσει. H άφιξή του στη χώρα μας αναμένεται την επόμενη ημέρα.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να προλάβει την εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε, που θα γίνει την Παρασκευή (15/01) στην Κωνσταντινούπολη, ενώ ακολουθεί για το ελληνικό πρωτάθλημα η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη (17/01), που είναι εξ αναβολής από την 4η αγωνιστική της Basket League.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ