19.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Στην Α΄ΕΣΚΑ ο Πολυνίκης Αγ.Βαρβάρας (pic)

Μια σπουδαία στιγμή στην σύντομη ιστορία του γιορτάζει ο Πολυνίκης Αγίας Βαρβάρας, ο οποίος δια μέσω του ντόμινο που δημιουργείται στις Εθνικές κατηγορίες, βρίσκεται στην Α' ΕΣΚΑ, καταφέροντας κάτι τέτοιο με μια άκρως νεανική ομάδα.

Οι άνθρωπο της ομάδας της Δυτικής Αττικής έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν, και ετοιμάζονται για μια ακόμη μεγάλη πρόκληση.

Αναλυτικά :

2013-2018, Πέντε ονειρεμένα χρόνια που έφεραν τον Πολυνίκη στην κορυφή!
Ξεκινώντας το 2013 ελπίζαμε να δημιουργήσουμε έναν υγιή σύλλογο, μια ανταγωνιστική ομάδα.
Με οργάνωση, σκληρή δουλειά και επιλεγμένους συνεργάτες η ελπίδα χρόνο με τον χρόνο έδειχνε πως μπορούσε να γίνει πραγματικότητα.
Δυσκολίες και κακές στιγμές δεν έδειχναν ικανές να σταθούν εμπόδια στην εξέλιξη.
Πρώτη επίσημη συμμετοχή την περίοδο 2013-14 και η ομάδα στέφθηκε Πρωταθλήτρια, ανέβηκε κατηγορία.
Ήταν το πρώτο μεγάλο χαμόγελο για όσα ακολούθησαν.
Ο Πολυνίκης αποκτούσε οντότητα, γινόταν χρόνο με τον χρόνο πιο δυνατός, πιο ανταγωνιστικός.
Το πλάνο σταθερό, η αρχική ιδέα της Διοίκησης για μια νεανική ομάδα βρήκε στο πρόσωπο του προπονητή κ. Ηλία Στρατικόπουλου τον ιδανικό συνεργάτη να υλοποιηθεί.
Παρά την άνοδο στις κατηγορίες και την όλο και αυξανόμενη πίεση για αποτελέσματα και νίκες η παρουσία των νεαρών αθλητών ήταν πάντα έντονη, ήταν το ζητούμενο για να κριθεί μια χρονιά σαν πετυχημένη.
Έτσι φτάσαμε στην Πέμπτη επίσημη μόλις συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ ο Πολυνίκης Αγίας Βαρβάρας να πανηγυρίζει την Άνοδο στην Α΄ ΕΣΚΑ, την μεγαλύτερη τοπική κατηγορία και μια μόλις κάτω από τις Εθνικές κατηγορίες, έχοντας μέσο όρο ηλικίας παικτών τα 21.5 έτη.
Τεράστια επιτυχία για τον Σύλλογο να βρίσκεται σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Αττικής, επίτευγμα πραγματικό για τους παίκτες μας που έγιναν παράδειγμα για όλους τους νεαρούς αθλητές.
Η πρόκληση της Ά΄ ΕΣΚΑ είναι μπροστά μας, η υπερηφάνεια μας μεγάλη, όση και η εμπιστοσύνη σε παίκτες και προπονητές.
Η δουλειά τους στο γήπεδο η δύναμη του Συλλόγου μας.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ