16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Στην έξοδο και ο Τουπάν

Εαυτόν εκτός Ολυμπιακού έθεσε ο Αξέλ Τουπάν, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να μην μπορεί να τον υπολογίζει πλέον για τη συνέχεια της φετινής σεζόν στην Basket League.

Ο 26άχρονος γκαρντ/φόργουορντ μεταγράφηκε στους Πειραιώτες το περασμένο καλοκαίρι, υπογράφοντας συμβόλαιο δύο ετών, αλλά αποχωρεί πριν καν ολοκληρωθεί η πρώτη σεζόν της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο Γάλλος φέρεται έντονα δυσαρεστημένος από την αγωνιστική παρουσία του στην ομάδα και το ρόλο του και μετά και τη συζήτηση που προηγήθηκε την Παρασκευή (12/04), μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης στο ΣΕΦ, με τους αδερφούς Αγγελόπουλους αποφάσισε να αποχωρήσει.

Οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίζονται το απόγευμα του Σαββάτου (14/04, 15.45) με τον ΠΑΟΚ στο φαληρικό στάδιο, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Basket League, με τον προπονητή τους Ντέιβιντ Μπλατ να μην έχει σίγουρα στη διάθεσή του τους γνωστούς απόντες, Βασίλη Σπανούλη, Γιάνις Στρέλνιεκς, Μπριάντε Ουέμπερ και Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος. Παρά την εκφρασμένη επιθυμία του παίκτη να αποχωρήσει, πάντως, από την ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρουν πως τον περιμένουν κανονικά στο γήπεδο, για να αγωνιστεί, και μάλιστα η φωτογραφία του βρίσκεται στο μήνυμά τους που προαναγγέλλουν το ματς...

Ο Αξέλ Τουπάν, σε 19 αγώνες πρωταθλήματος που έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής, έχει κατά μέσο όρο 7,2π. και 2,6 ριμπάουντ σε 17.9’, ενώ στην Ευρωλίγκα έχει πάρει μέρος σε 26 ματς με μ.ό. 4,8π. και 1,2 ριμπάουντ σε 13’.

Όσο για τους διαθέσιμους παίκτες, που θα παραταχθούν απέναντι στους Θεσσαλονικείς στο ΣΕΦ, είναι πλέον μόλις δέκα. Πρόκειται για τους Γιώργο Πρίντεζη, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Αλέξανδρο Βεζένκοφ, Κώστα Παπανικολάου, Βαγγέλη Μάντζαρη, Ζακ Λε Ντέι, Γιώργο Μπόγρη, Δημήτρη Αγραβάνη, Ιωσήφ Κολοβέρο και Θωμά Ζευγαρά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ