21.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Στα Μέγαρα και ο Παπαντωνάκος (pic)

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις μεταγραφικές της κινήσεις η Νεανική Εστία Μεγαρίδας, η οποία ανακοίνωσε τη συμφωνία της και με τον Κώστα Παπαντωνάκο.

Ο 28χρονος πάουερ φόργουορντ την σεζόν που μας πέρασε ήταν εξαιρετικός, αγωνιζόμενος με το Ψυχικό στο πρωτάθλημα της Α2, και έχοντας 6,9 πόντους και 4,8 ριμπάουντ σε 30 παιχνίδια. Το basketa.gr με ρεπορτάζ του σας είχε ενημερώσει για τη συμφωνία στις 27/6.

Αναλυτικά :

«Πυροδοτήθηκε η βόμβα 

Μια τεράστια προσθήκη ήρθε να προστεθεί στο ρόστερ της ομάδας μας.
Μιλάμε φυσικά για τον Κώστα Παπαντωνάκο, το «θωρηκτό», που ήρθε να πλαισιώσει τον «Τράκτωρα» & να δημιουργήσει μια ισχυρή frontline για την αγαπημένη μας ομάδα.
Ο ύψους 2:02 Powerforward-Center, στην πιο παραγωγική του ηλικία (28 ετών), έρχεται για να «λύσει τα χέρια» του coach με το αξιόπιστο spot shoot του, την έφεση στα rebounds & το post up play του.
Το βιογραφικό του τα λέει όλα:
Αποτελεί κομμάτι της παραγωγικής διαδικασίας του Αμαρουσίου, με το οποίο αγωνίστηκε 3 σεζόν στην Α1 πριν μεταγραφεί σε Δούκα (Β’ Εθνική), Πανερυθραικό (Α2 & Β’ Εθνική), ΑΕΚ (Α2), Παγκράτι (Α2), Περιστέρι (Α2 & Β’ Εθνική, Χολαργό (Α2) & πέρσι στο Ψυχικό (Α2).
Στατιστικά από πέρσι μ/ό: 7π., 5ρ., 2ασίστ.

Άνοδοι: 
ΑΕΚ από Α2 σε Α1 , Περιστέρι από Β’ Εθνική σε Α2, 
Χολαργό από Α2 σε Α1.

Καλωσήρθες Κώστα & μην ξεχνάς...

Above all, the Team!»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ