17.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κοντά σε Παπαντωνάκο, Οικονομόπουλο η Μεγαρίδα, που βλέπει και Σακελλαράκη

Η Νεανική Εστία Μεγαρίδας έχει κάνει εντυπωσιακά βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια, και έχοντας καταλάβει την τρίτη θέση στο Νότιο όμιλο της Γ' Εθνικής την περσινή χρονιά, περιμένει να αδειάσει μια θέση ώστε να αγωνιστεί στην Β' Εθνική.

Για αυτό το λόγο ο Γιώργος Μάνταλος και οι συνεργάτες του κάνουν κινήσεις με γνώμονα τη συγκεκριμένη κατηγορία, και έχουν βάλει στο στόχαστρο τους αθλητές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ο πρώτος είναι ο Κωνσταντίνος Παπαντωνάκος, ο οποίος διαθέτει τεράστια εμπειρία, ενώ την σεζόν που μας πέρασε είχε καταλυτικό ρόλο στην πορεία παραμονής του Ψυχικού στην Α2, έχοντας 6,9 πόντους και 4,8 ριμπάουντ σε 30 παιχνίδια. Ο 28χρονος πάουερ φόργουορντ την σεζόν 2017-2018 βρέθηκε στον Χολαργό, και ήταν καθοριστικός στον τελικό των πλέι οφς απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών, βοηθώντας την τότε ομάδα του να πάρει την άνοδο για την Basket League. Στην Β' Εθνική αγωνίστηκε την σεζόν 2016-2017, όταν και κέρδισε το πρωτάθλημα με το Περιστέρι.

Ο έτερος είναι ο Ανδρέας Οικονομόπουλος, ο οποίος ολοκλήρωσε την χρονιά στην Αχαγιά στην Γ' Εθνική. Ο 25χρονος πάουερ φόργουορντ αποτέλεσε εκ των βασικών συντελεστών της πορείας των Πατρινών, και με την εμπειρία του μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα της Δυτικής Αττικής. Επιπλέον, στη ΝΕΜ κοιτάζουν και την περίπτωση του Μάριου Σακελλαράκη ο οποίος από το 2016 αγωνίζεται στην Κόρινθο. Ο 31χρονος γκαρντ την σεζόν που μας πέρασε σε 26 παιχνίδια με τον ΚΑΟΚ είχε 6,7 πόντους και 9 εύστοχα τρίποντα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ