13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στα γήπεδα… πλάκωσε κόσμος

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην ελπίζει στη συντομότερη δυνατή επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, αφού η διεξαγωγή αγώνων χωρίς φιλάθλους είναι... φαγητό χωρίς αλάτι. Μόνο που όσο θα απαγορεύεται αυτή η προσέλευση καλό θα είναι να τηρείται η απαγόρευση κι αν δεν τηρείται, να επιβάλλονται οι προβλεπόμενες ποινές.


Είναι πολλές φορές μέχρι τώρα στη Basket League ξέφυγαν στιγμιότυπα που έδειχναν γήπεδα με... σχεδόν όσο κόσμο είχαν τα περισσότερα γήπεδα και επί ανοιχτών θυρών, δηλαδή σίγουρα παραπάνω από 100 άτομα.


Τελευταίο παράδειγμα στο ΠΑΟΚ - Ιωνικός. Κι αν για τα εμετικά συνθήματα που περνούσαν με... υψηλή ευρκίνεια από τα μιρκόφωνα σε όλη τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου, αφ' ενός... γήπεδο είναι, αφ' ετέρου δουλειά της ΕΡΤ ήταν να καταφέρει να τα κόψει, για το πλήθος κόσμου που είχε μπει στο γήπεδο, άλλοι έπρεπε να μεριμνήσουν.


Και ειδικά όταν η ομάδα είναι του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, θέλει λίγη μεγαλύτερη προσοχή. Γιατί όταν κάποιοι άνθρωποι του αθλήματος δίνουν αγώνα να μπουν έστω για προπονήσεις στο γήπεδο, καλό θα είναι η... βιτρίνα να μη δίνει δικαιώματα και πιθανότατα να δημιουργεί άσχημα δεδικασμένα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ