17.5 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Στα άκρα οι σχέσεις του Γιάννη Μούτσου με την Κέρκυρα

Αρκετά προβλήματα υπάρχουν τη φετινή σεζόν στους Ιππότες Κέρκυρας, και ένα από αυτά έχει να κάνει με τις σχέσεις του προπονητή της ομάδας, Γιάννη Μούτσου, με τον πρόεδρο της, Κώστα Μακρίδη, και την μεταξύ τους  οικονομική συμφωνία.

Ο Γιάννης Μούτσος κατάφερε εντός γηπέδου να φέρει την ομάδα την Γ' Εθνική, αλλά με το γνωστό πρόβλημα που προέκυψε, οι Ιππότες υποβιβάστηκαν μετά από απόφαση της  ΕΣΚΑΒΔΕ στην Γ' τοπική κατηγορία, έχοντας ωστόσο προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ.

Το παράπονο του προπονητή της Κέρκυρας είναι ότι έχει λάβει ένα μικρό ποσό για τις υπηρεσίες του. Όπως μας ανέφερε, στις πρώτες συζητήσεις του είχαν ζητήσει να κάνει υπομονή ως το τέλος Απριλίου, ενώ σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο πριν από μερικές εβδομάδες του αναφέρθηκε πως θα βρεθεί τρόπος να του καταβληθούν τα δεδουλευμένα.

Πλέον, δεν υπήρξε εξέλιξη, ενώ όπως μας τόνισε, τον ενόχλησε το γεγονός ότι όπως πληροφορήθηκε την ίδια ώρα η διοίκηση μιλούσε με άλλους προπονητές. Έτσι, οι σχέσεις των δυο πλευρών έχουν φτάσει στα άκρα, και δεν αποκλείεται να οδηγηθούν και στις δικαστικές αίθουσες, να δεν βρεθεί άμεσα λύση, κάτι που θα είναι όφελος και για τις δυο πλευρές.

Οι απόψεις και το ρεπορτάζ προέρχονται από στοιχεία του κυρίου, Γιάννη Μούτσου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ