15.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Σταθερά στη δεκάδα ΑΕΚ και Προμηθέας, ανεβαίνει ο ΠΑΟΚ (pic)

Η ΑΕΚ και ο Προμηθέας Πατρών συνεχίζουν ακάθεκτοι στην πρώτη δεκάδα του Champions League, με την Ένωση μάλιστα να συνεχίζει την ανοδική πορεία παρά τα προβλήματα, ενώ ο ΠΑΟΚ βρίσκεται... προ των πυλών.

Η πρωταθλήτρια... είναι σε αποστολή και, παρά τα ουκ ολίγα «εμπόδια» που βρίσκει μπροστά της, δείχνει να αντέχει προς το παρόν. Η ΑΕΚ κέρδισε την φορμαρισμένη Φουενλαμπράδα στο ΟΑΚΑ, περιμένοντας και τη Λιετκαμπέλις με την επιπλέον απουσία του Εξέβιερ Ρατάν Μέις, ενώ το αποτέλεσμα και με τον Χολαργό για την Basket League, την κρατά ψηλά στην πρώτη δεκάδα των Power Rankings, με το συνολικό ρεκόρ 8-4 να την φέρνει μια θέση πιο πάνω, στην πέμπτη.

Σε αυτή την πρώτη δεκάδα συνεχίζει να βρίσκεται ο εντυπωσιακός Προμηθέας, παρά την ήττα στο Στρασβούργο. Τέσσερις θέσεις χάθηκαν, βέβαια, παρά και την νίκη με αντίπαλο το Ρέθυμνο, αλλά η παρουσία μεταξύ των κορυφαίων διατηρείται. Η νικήτρια του μεταξύ τους αγώνα, βέβαια, είναι μεταξύ των ομάδων με την καλύτερη πορεία την τελευταία εβδομάδα, αφού η Στρασμπούρ αντίστροφα κέρδισε τέσσερις θέσεις, θριαμβεύοντας εναντίον της πρωτοπόρου του πρωταθλήματος Βιλερμπάν.

Αυτός, που επίσης ανεβαίνει, είναι ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πήρε το «διπλό» στην Οπάβα, όπως και την νίκη με την Κύμη για την Basket League, αυξάνοντας σε 7-5 το ρεκόρ του για την φετινή σεζόν. Το αποτέλεσμα, είναι να βρίσκεται στη 13η θέση των Power Rankings και με ενδεχόμενες νίκες κόντρα σε Φριμπούρ (εντός) και Ήφαιστο (εκτός), μπορεί να «χτυπήσει» την πόρτα της δεκάδας.

Δείτε, ακολούθως, τα Power Rankings του BCL...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ