21.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σπόρτινγκ – Ιωνικός 87-54: Τα «λιοντάρια» τον… κατασπάραξαν (vid+pics)

Ο Ιωνικός ήταν ανταγωνιστικός για ένα ημίχρονο κόντρα στη Σπόρτινγκ στη Λισσαβώνα και στη συνέχεια κατέρρευσε και υπέστη την ήττα με 87-54, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του FIBA Europe Cup.

Η ομάδα του Κούρο Σεγκούρα έχασε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι και πλέον έχει ρεκόρ 1-2 στο FIBA Europe Cup. Αυτό την φέρνει στην τρίτη θέση του έκτου ομίλου της διοργάνωσης. Στον αντίποδα τα «λιοντάρια» έφτασαν στο 2-1 και φιγουράρουν στην κορυφή.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, με το σκορ να τα λέει όλα. Μετά το 38-30 του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν αφιονισμένοι και στο 30' είχαν «καθαρίσει» την υπόθεση ξεφεύγοντας με 65-45. Δεν έδειξαν διάθεση να σταματήσουν, παρά το γεγονός ότι ο Ιωνικός είχε παραδοθεί. Η κόρνα της λήξης τους βρήκε νικητές με 87-54.

Πρώτος σκόρερ και κορυφαίος των Πορτογάλων ο Τραβάντε Ουίλιαμς με 20 πόντους, ενώ «ζημιά» έκανε και ο Τζος Μάρτιν με 15 πόντους και 10 ριμπάουντ. Από την πλευρά της ομάδας της Νίκαιας, ο Νίκος Χουγκάζ πέτυχε 13 πόντους και ο Κωστής Γόντικας πρόσθεσε 10.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε ξανά τον αγώνα:

https://www.youtube.com/watch?v=XVj5t2aW5sQ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ