18.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Σούλερ: «Ευγνωμονώ τον Ηρακλή, μου επέτρεψε να χαρώ το μπάσκετ»

Την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Ηρακλή για τη σεζόν που όπως φεύγει -με τον τρόπο που φεύγει- αισθάνθηκε ο Τζαμάλ Σούλερ. Ο Αμερικανός εκθείασε την ομάδα της Θεσσαλονίκης και επεσήμανε ότι του επέτρεψε να ευχαριστηθεί το μπάσκετ.

 

 

Ο Σούλερ έγραψε σε λογαριασμό του σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης: «Μέσα από τα πάνω και τα κάτω, πραγματικά εκτιμώ τους φιλάθλους του Ηρακλή και τους ανθρώπους της Θεσσαλονίκης και της Ελλάδας. Η οικογένεια μου κι εγώ ευχαριστηθήκαμε τον χρόνο μας εκεί. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες, τους προπονητές, το σταφ, τη διοίκηση γι' αυτή τη σπουδαία εμπειρία σε αυτό το ιστορικό κλαμπ. Έδωσα ότι είχα στο παρκέ, νικώντας ή χάνοντας και έπειτα από 2,5 χρόνια είχα τη δυνατότητα να παίξω το παιχνίδι μου και ευχαριστηθώ το μπάσκετ. Γι' αυτό θα είμαι για πάντα ευγνώμων σε αυτόν τον οργανισμό» έγραψε προσθέτοντας τα tags #ΗΡΑ και #IRΑΑΑ.

 

 

Ο Ηρακλής απάντησε: «Εκτιμούμε και μας τιμά το πάθος σου για την ομάδα και τους φιλάθλους μας. Αλλά Τζέι δεν τελείωσε μέχρι να τελειώσει. Ο Θεός να ευλογεί εσένα και την όμορφη οικογένεια σου».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ