16.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Σοβαρές καταγγελίες από τον Πενταζίδη

Σοβαρές καταγγελίες έκανε ο προπονητής της Καβάλας, Νίκος Πενταζίδης, όπως αναφέρεται,σε δηλώσεις του στον 93,7. Η ομάδα του είναι σε δύσκολη βαθμολογική θέση και μίλησε για πολλά και πολύ ενδιαφέροντα που αναμένεται να προκαλέσουν αντιδράσεις. Κάποια χαρακτηριστικά αποσπάσματα...

"Έχω δει τον αγώνα με τον Αρκαδικό (σ.σ. η Καβάλα ηττήθηκε 74-58) τρεις-τέσσερις φορές. Άλλα είπαμε να κάνουμε, αλλά φτάσαμε κάποιοι παίκτες να μηνμπορούν να ακολουθήσουν κάποια πράγματα που λέμε. Να παίρνουν πρωτοβουλίες που δε βοηθάνε την ομάδα. Μπορώ να τα δεχτώ όλα, να μη μπορέσουμε να σκοράρουμε στην επίθεση, να μη βάζουμε το σουτ, αλλά δε δέχομαι όταν κάποιος παίζει εγωιστικά. Δεν υπάρχει πάθος, με εξαίρεση τον Ντιαλό, που έδειξε πως ήθελε να παίξει".

Και συνέχισε με μια ακόμη πιο σοβαρή δήλωση: "Τα παιδιά είναι νεαρά και δείχνουν εκτός έδρας ένα τελείως διαφοετικό πρόσωπο. Και υπάρχουν και προβλήματα όλη την εβδομάδα. Επίσης είχαμε μηνύματα από ατζέντηδες που να λένε "μην κατεβείτε στην προπόνηση". Για το δικό τους συμφέρον, έστελναν μηνύματα στους παίκτες. Υπάρχουν διάφορα θέματα μέσα στην ομάδα.  Προσπάθησα να μιλήσω τους παίκτες και να επικεντρωθούν στο παιχνίδι. Δυστυχώς είναι κάτι το οποίο δε μπόρεσε να γίνει...".

Ο Πενταζίδης, παρά τα προβλήματα, αποφεύγει να μιλήσει για υποβιβασμό και πιστεύει ακόμη: "Πρέπει να αλλάξουμε πρόσωπο. Χωρίς καν να μιλάμε για απευθείας υποβιβασμό. Με την εικόνα που δείχνουμε είναι δύσκολα τα πράγματα. Μπορεί να λέει ο προπονητής κάποια πράγματα, αλλά δεν μπαίνει και να παίξει".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ