16.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Σμαρτ: «Μου είναι δύσκολο, αλλά θα κάνω τη μητέρα μου να νιώσει καλά»

Συγκινητικός ήταν ο Μάρκους Σμαρτ σε δηλώσεις του, όπου μίλησε για την ασθένεια της μητέρας του και την προσπάθεια να την κάνει υπερήφανη, μέσα από τις εμφανίσεις του στα playoffs με τους Σέλτικς.

Είναι γνωστά τα ουκ ολίγα προβλήματα που ταλανίζουν εξαρχής τους Μπόστον Σέλτικς σε αγωνιστικό επίπεδο. Ο Μάρκους Σμαρτ, άλλωστε, ήταν μεταξύ των παικτών που δεν είχαν μπορέσει για ένα σημαντικό διάστημα να βοηθήσουν την ομάδα, αφού στα πρώτα ματς της σειράς με τους Μπακς, στις αρχές των playoffs του ΝΒΑ, ήταν απών, με τον ίδιο να περνά παράλληλα το δικό του «Γολγοθά» ψυχολογικά.

Η μητέρα του γκαρντ των «Κελτών» υποφέρει από καρκίνο του μυελού των οστών, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, κάνοντας επίσης λόγο για τις χημειοθεραπείες που ακολουθεί, χωρίς να είναι κοντά της. Για το τελευταίο, θα εξηγούσε πως «μου είναι δύσκολο... Δεν θα πω ψέματα. Μου είναι πολύ δύσκολο. Είμαι επαγγελματίας, έχω μια δουλειά να κάνω. Η μητέρα μου μού εξήγησε ότι θα είναι ΟΚ και το μόνο που πρέπει να κάνω είναι να τελειώσω τη δουλειά μου. Αυτό θα την κάνει να νιώσει καλά. Με κάνει να νιώθω κάπως πιο άνετα. Ξέρεις, με αυτές τις κουβέντες της δεν νιώθω ένοχος για το ότι δεν είμαι κοντά της».

Μία πραγματική κατάθεση ψυχής, λίγο πριν από το Game 2 με τους Καβαλίερς, που δεν αποκλείεται να κρίνει σε σπουδαίο βαθμό την έκβαση των τελικών Ανατολής...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ