20.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Σμαρτ και Σμιθ… πληρώνετε (vid)

Μάρκους Σμαρτ και Τζέι Αρ Σμιθ είχαν μια φοβερή μεταξύ τους «κοκορομαχία» και δε θα μπορούσαν να μείνουν ατιμώρητοι, με το ΝΒΑ να τους επιβάλλει χρηματική ποινή.

Αν στην preseason συμπεριφέρονται έτσι, τότε τι έχει να γίνει στην κανονική περίοδο, ή ακόμη και σε περίπτωση που συναντηθούν στα playoffs; Είναι γνωστή, βέβαια, η κόντρα μεταξύ Μπόστον Σέλτικς και Κλίβελαντ Καβαλίερς, αλλά φαίνεται πως ακόμη και στα φιλικά... δεν κρατιούνται, με τον Τζέι Αρ Σμιθ να τραβιέται μαζί με τον Άρον Μπέινς σε μία φάση και να τον απωθεί, για να προκαλέσει την οργή του Μάρκους Σμαρτ.

Ο τελευταίος, ειδικά, ήταν σαν... ταύρος εν υαλοπωλείω με τον αντίπαλό του, προσπαθώντας να τον κυνηγήσει, με τους συμπαίκτες του να τον κρατούν και ακόμη να τον ρίχνουν κάτω στο παρκέ, ώστε να μην του επιτεθεί. Η συμπεριφορά των δύο αθλητών, φυσικά, δε θα περνούσε απαρατήρητη, με το ΝΒΑ να τους τιμωρεί. Ο μεν Σμαρτ θα κληθεί να καταβάλει 25.000 δολάρια ως χρηματικό πρόστιμο, ενώ από τη δική του πλευρά ο Σμιθ θα πληρώσει 15.000 δολάρια.

Θυμηθείτε την φάση...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ