20.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σλούκας: «Δε φοβάμαι ποτέ, ήρθα για να παίρνω αποφάσεις»

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μια πολύ σημαντική νίκη στη δύσκολη έδρα της Ούνικς Καζάν, ζευγάρωσε και μάλιστα σε συνεχόμενες αγωνιστικές τις εκτός έδρας επιτυχίες του και παρέμεινε ψηλά στη βαθμολογία. Ο Κώστας Σλούκας είχε αποφασιστική συμβολή και σε αυτή την επιτυχία του Ολυμπιακού, έκανε ένα μεστό παιχνίδι και μετά τη λήξη του δήλωσε

«Γνωρίζαμε ότι ερχόμασταν να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με μεγάλη ενέργεια και ματσάραμε καλά. Το ελέγξαμε αρκετά καλά το παιχνίδι, ειδικά τα ριμπάουντ, βάλαμε και κάποια μεγάλα καλάθια, εκμεταλλευτήκαμε την υπεροπλία των ψηλών μας, ποστάραμε καλά και βάζοντας και μερικά μεγάλα σουτ το πήραμε το ματς.

Ξεκάθαρα το κομβικό σημείο ήταν ότι χτυπήσαμε μέσα στο καλάθι, γνωρίζαμε ότι οι ψηλοί μας ήταν ανώτεροι. Επρεπε και μπορούσαμε να το έχουμε καθαρίσει και νωρίτερα το ματς, αλλά κάναμε μαζεμένα 2-3 χαζά λάθη κα μας φτάσανε. Δείξαμε όμως χαρακτήρα σε μια έδρα που διαλύει πολλούς αντιπάλους, άρα η νίκη μας είναι πολύ σημαντική.

Ακόμα τώρα μπήκε ο Δεκέμβριος και υπάρχει πολύς δρόμος, όμως είμαστε αρκετά ψηλά στη βαθμολογία και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δεν κοιτάζουμε πάντως σε καμία περίπτωση τι έχει γίνει μέχρι τώρα, μόνο στο μέλλον έχουμε στραμμένο το βλέμμα. Οσο για μένα, ποτέ δεν φοβόμουν, ούτε την κριτική ούτε τίποτα. Ηρθα εδώ για να πάρω αποφάσεις, άλλες θα πετύχουν, άλλες όχι, το σημαντικό είναι ότι σήμερα η ομάδα νίκησε». 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ