22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Σκόνδρας: «Συνεχής επαγρύπνηση»

Δεν πρέπει να εφησυχάσουν σε ούτε ένα ματς τους στον 1ο Όμιλο Νότου της Γ’ Εθνικής στον Έσπερο ΑΟΠΑ, όπως εξήγησε ο Παναγιώτης Σκόνδρας.

Οι Πατρινοί θα υποδεχθούν στο κλειστό της Παναγιάς Αλεξιώτισσας τον Κεραυνό Αιγίου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής (22/10, 17.00), με τον 25άχρονο σέντερ να τονίζει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους: «Σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι με τον Κεραυνό Αιγίου, αλλά και τη συνέχεια γενικότερα, πιστεύω ότι επειδή το φετινό πρωτάθλημα είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά των τελευταίων χρόνων χρειάζεται συνεχής επαγρύπνηση και προσοχή σε όλα τα παιχνίδια. Πιστεύω ότι χάρη στο καλό κλίμα που έχουμε σαν ομάδα θα πάμε καλά και ότι θα βελτιωνόμαστε συνεχώς. Θέλουμε να πετύχουμε το δύο στα δύο».

Αναφέρθηκε και στη νίκη της πρεμιέρας, στο κλειστό της Ριζούπολης επί του Απόλλωνα Σμύρνης, συμπληρώνοντας: «Πιστεύω ότι τα κλειδιά για την επικράτησή μας ήταν η ψυχή που βγάλαμε μέσα στο γήπεδο, η πίστη που είχαμε για τη νίκη μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, αλλά και η ομαδικότητα που χαρακτηρίζει το παιχνίδι μας. Είναι πολύ θετικό το ότι ξεκινήσαμε με νίκη το φετινό πρωτάθλημα, όμως μέχρι εκεί και τίποτα παραπάνω, καθώς η Γ’ Εθνική έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά της. Είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ