19 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Σκόλα: «Όταν τελειώσει η σεζόν θα αποφασίσω για το μέλλον μου» (vid)

Το πλήρωμα του χρόνου δεν το κέρδισε ποτέ κανείς και ακόμη ο «γερόλυκος» Λουίς Σκόλα σκέφτεται πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο της απόσυρσης από τα παρκέ αλλά τόνισε σε συνέντευξή του ότι οποιαδήποτε απόφαση θα παρθεί μετά το τέλος της σεζόν, σεβόμενος την Βαρέζε.

Ο Λουίς Σκόλα αποδεικνύει συνεχώς ότι η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός και κάθε φορά μέσα στο παρκέ δημιουργεί την εντύπωση στο κοινό ότι αποκλείεται να βρίσκεται στην ηλικία των 41 ετών. Ο Αργεντινός παίκτης έχει αποκαλύψει εδώ και αρκετό καιρό ότι βρίσκεται κοντά στην αποχώρησή του από την ενεργό δράση, όμως φαίνεται διατεθειμένος να δώσει μία τελευταία... παράσταση με την Εθνική του ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο παίκτης της Βαρέζε είναι μέχρι στιγμής ο πρώτος σκόρερ του ιταλικού πρωταθλήματος με 19.1 πόντους κατά μέσο όρο, διατηρεί την Βαρέζε σε τροχιά πλέι οφ και πρόσφατα «πλήγωσε» την πρωτοπόρο και πρώην ομάδα του Αρμάνι Μιλάνο. Με βάση αυτά τα δεδομένα η Βαρέζε θα ήθελε σαφώς να διατηρήσει στο ρόστερ της και την επόμενη σεζόν τον πολύπειρο παίκτη αλλά γνωρίζον ότι η τελευταία απόφαση ανήκει στον ίδιο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική εφημερίδα "La Prealpina" ήταν ξεκάθαρος και σεβόμενος την ομάδα στην οποία βρίσκεται αποκάλυψε ότι οποιαδήποτε απόφαση θα ανακοινωθεί με το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

«Λόγω σεβασμού προς την ομάδα, η απόφασή μου θα είναι γρήγορη. Δεν μπορώ να αφήσω την Βαρέζε να περιμένει μέχρι τέλη Ιουλίου πριν ανακοινώσω την απόφασή μου.Ειλικρινά όμως δεν είναι κάτι σημαντικό. Έχω μία καριέρα πίσω μου, ενώ η σπουδαία ιστορία της Βαρέζε δεν θα επηρεαστεί από το αν θα παίξω ακόμα έναν χρόνο. Είναι κρίμα που δεν έχω παίξει φέτος μπροστά σε φιλάθλους, αφού ένας από τους λόγους που επέλεξα την Βαρέζε ήταν ότι γνώριζα πως έχει απίστευτο κοινό» ενώ έκλεισε την συνέντευξη λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Θα αποφασίσω για το μέλλον μου όταν τελειώσει η σεζόν, την πρώτη ή την δεύτερη εβδομάδα του Μαϊου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ