24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αρμάνι – Βαρέζε 81-83: Ο Σκόλα κέρδισε την πρώην (pics+vids)

Πολύ σπουδαία νίκη με 83-81 πέτυχε η Βαρέζε απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο μέσα στο «Mediolanum Forum», στο παιχνίδι με το οποίο έκλεισε η αυλαία της 25ης αγωνιστικής στο ιταλικό πρωτάθλημα. Oι Μιλανέζοι παραμένουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 18-5. Στο 9-14 ανέβηκε η Βερέζε, που ισοβαθμεί με άλλες 4 ομάδες και κυνηγάει την 8η θέση για να μπει στα play-offs. 

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μέχρι τελικής πτώσεως. Ο Μικέλε Ρουζιέρ ήταν αυτός που έβαλε την τελευταία πινελιά στο «διπλό», πετυχαίνοντας καλάθι και βάζοντας τη συμπληρωματική βολή από το φάουλ που του έκανε ο Κέβιν Πάντερ 8" πριν το φινάλε. Ο Λουίτζι Ντατόμε πήρε το τελευταίο σουτ του αγώνα, αλλά δε βρήκε στόχο. Ο Ρουζιέρ είχε συνολικά 17 πόντους, 3 ριμπάουντ και 8 τελικές πάσες.

Μεγάλος συμπρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ο Λουίς Σκόλα. Ο σπουδαίος Αργεντινός πέτυχε 18 πόντους, μαζί με 7 ριμπάουντ και 2 ασίστ απέναντι στην πρώην ομάδα του. Να σημειώσουμε ότι ο Σκόλα, παρότι πλέον βαδίζει στα 41 του, είναι ο πρώτος σκόρερ της Lega Basket με 19.1 πόντους κατά μέσο όρο σε 23 παιχνίδια. Τον ίδιο μέσο όρο πόντων έχει και ο Ντι Άντζελο Χάρισον σε 15 όμως συμμετοχές, αφού το τελευταίο διάστημα είναι τραυματίας. 

Για την ομάδα του Ετόρε Μεσίνα από 14 πόντους είχαν οι Κέβιν Πάντερ, Σέρχιο Ροντρίγκεθ και Ζακ Λεντέι. Εκτός αγωνιστικής δράσης παραμένει ο Μάλκολμ Ντιλέινι που δεν έχει επανέλθει ακόμα μετά την αρθροσπόκηση που έκανε στο γόνατο πριν από περίπου 1 μήνα. 

Τα δεκάλεπτα: 18-24, 41-45, 63-69, 81-83

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ